28.04.09
11:07
И така на НВД съм като приемам около 1 гр/кг тел тегло въглехидрати със закуската и обяда обикновено от овесени ядки.В следващите 2-3 седмици обаче ще имам много задачи и пътувания ала бала и доста хранения трябва да правя на крак(пържолките не са ми проблем нося си ги в чантичката,ама овесените ядки са ми трудни да ги ям на крак и вчера пробвах едни пълнозърнести солети,които на вкусови и визуални качества ми се сториха качествени и някак си засищат.Ето и снимка тука в един сайт ги намерих http://dexterdiet.com/products.php?sec_id=3&cat;=&obj_id=1422&type=2&func=view
Състав:
Ръжено брашно тип 1750
бирена мая
растителна мазнина
малцов екстракт
морска сол
Съдържание:
В 77гр
М 6,1 гр
Б 10,5 гр
356 ккал
Моля за коментари,съвети как да постъпя като съм на път,дали е добре сутрин 1 пак и обед 1 пак ,за да си набавят все пак някакви въглехидрати,но гледам да са сравнително бавни все пак
28.04.09
11:52
Не мисля, че тези солети са ръжени, доколкото разбрах самата ръж като тесто става такава, че ..едва ли от него могат да се направят солети.....честно казано представа си нямам. Но трябва да внимаваш със солта. Иначе за диабетици означава, че нямат захар вътре ама то доколкото знам и другите обикновенни солети нямат захар. Изключвам тези кашкавалени саламени и т.н. Иначе аз например съм си слагал в шейка протеин и финно смелени овесени ядки като дойде време за хранене слагам вода бъркам и пия, малко е кофти, но пак е някакъв вариант за замазване на положението.
28.04.09
11:55
Да,но аз не пия протеин и няма как да го правя твоя бъроч,някакви др варианти ако не тиа солети ?
28.04.09
11:56
Вафли протеинови :), или някакви ...що годе диетични. Иначе някоя от прекрасните въглехидратени рецепти на дамите тук кексове палачинки козунаци и какво ли не :).
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 28.04.09 11:58.
28.04.09
18:16
казано от Cedar на 28.04.09, 12:03:
Юфката е добър източник, но е с по-висок ГИ от др. паста...
Абе то става,ама как ще я нося тая ювка в чантичката и къде и как ще я ям?
30.04.09
12:33
аз като правим нвд зобим карбс само от овес и пълнозърнест хлебец
вадиш от чантичката 1 пържолка ( леле като каза чантичка и си мисля че говориш за тия малките през кръста, ако там си държиш яденето евала ) после още 1 пържолка после 1 филиика хляб и си бомба.