Super Winner на "НУТРИМ"??? 78% белтъчно съдържани

FL

30.01.05
15:33

Аз съм ендоморфен тип(с 4-5 кг над нормата) и си купих от този. Добър ли е? Преди месец пих от PURE WHEY(15 лв. - 500 гр.), обаче е малко скъп и вземах по малко, за да ми сига, а от този SUPER WINNER мога да вземам достатъчното за кг-мите ми :)

30.01.05
15:56

Ако има 30-40% белтъчно съдържание трябва да си щастлив. Качеството е доста ниско, поне спрямо това което очакваш и това което пише на етикета. Ако решиш да го пиеш ей така между другото ок, но ако разчиташ на него.. е доста лош избор.

FL

30.01.05
16:08

А на “PURE WHEY” мога ли да разчитам?

30.01.05
16:23

[quote author=“Flicker”]А на “PURE WHEY” мога ли да разчитам?

за какво по-точно?

FL

30.01.05
16:25

За натрупване на ЧИСТА МУСКУЛНА МАСА, без излишни мазнини, защото съм ендоморфен и лесничко качвам “сланинки”(не съм някое прасе, ама не съм ектоморф)

30.01.05
16:42

Не си писал дали си в период за маса или релеф, защото все пак не може двете едновременно, но както и да е. Ще се опитам да отговоря по принцип.
SuperWinner e млечно-яйчен-растителен, нещо такова беше, тоест подходящ е за употреба единствено от хора, които не могат да си набавят необходимото количество протеини /2-2,5 гр. на кг. тегло/ от храната. По някакви причини. Тоест при теб е общо взето излишен.
Суроватъчния на Нутрим /както и на коя да е друга фирма/ е съвсем друга работа, тоест употребата му е коренно различна. Той се пие след тренировка /може и по друго време естествено, но тогава употребата му не е финансово оправдана/. В него има малко въглехидрати, но ти и без това след тренировка трябва да приемеш освен суроватъчен протеин бързи въглехидрати, така че сам по-себе си който и да е суроватъчен протеин няма да те омазни.

FL

30.01.05
17:08

Ами, аз ям каквото сготви майка ми, а то са некви манджи, тинтири-минтири,бла-бла и т.н. Днес например, пиле с ориз, вкусно, ама мазно. Май трябва да отделям пари за пилешки гърди? Да ям отделно от нашите. На закуска ям една паница овесени ядки, заляти с прясно мляко. Тва добре ли е, ако искам да се предпазя от мазнините? На обяд каквато манджа има, НО БЕЗ ХЛЯБ, а варени картофи! На вечеря пак каквото има + варени картофи вместо хляб.
С тоя режим ще се предпазя ли от излишни мазнинки, при положение, че изразходвам и в залата енергия?
А SUPER WINNER да го продължавам ли?
Мога да си позволя 45-50 лв. за храна и добавки за 1 мес. Как да постъпя? Искам да се храня до колкото е финансово възможно правилно и да НЕ КАЧВАМ МАЗНИНИ!

30.01.05
17:48

Виж сега, имаш известни пропуски в знанията си ми се струва :D .
Първо трябва да дефинираш целите си. Когато се трупа маса, мазнините са неизбежна част от процеса, гледаш да ги сведеш до минимум, но няма как да ги премахнеш ИЗЦЯЛО. Като превиш релеф, обратното - покрай мазното гори и мускула, гледаш да го намалиш до минимум, но няма как тотално да елиминираш загубите. Само някои суперпрофесионалисти твърдят че могат да трупат мускули и да горят мазнини едновременно, но това определено не е цел, към която ТИ трябва да се стремиш.
След като решиш какво правиш, трябва да си изготвиш адекватен хранителен режим, който можеш да постнеш в съответния раздел на форума, за да бъде разкритикуван  :D и подобрен.
За Superwinner моето мнение е че нямаш никаква нужда от него, но все пак зависи от цялостната ти диета.
За парите, не е ясно тези 50 лв дето ги споменаваш доколко трябва да харчиш от тях за храна, нали казваш че ядеш в къщи.  Единствената задължителна добавка за теб е един добър спортен мултивитамин, който не е много скъп, суроватъчния протеин общо взето също е ако не задължителен, то поне силно препоръчителен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1