27.01.05
18:47
взимах креатин около 2 месеца и нещо и направих почти един месец почивка (спрях креатина) . Сега ще си купвам, обаче ме интересува като започвам да го взимам да правя ли зареждаща доза от 4-5 дни или направо да си продължа по 10 гр. дневно (разбито на 2 приема) ?
27.01.05
20:42
честно казано , не е задължително да зареждаш , но ако имаш пари за по-голяма разфасовка , няма да ти се отрази негативно зареждането за 5 дена.
по-здрави :)
ми мисля да си взема 500 гр. ама не съм решил на коя фирма още .Преди си взех на BioFit - немски креатин !
28.01.05
23:46
На Мусаши креатина добър ли е ?
29.01.05
02:07
До колкото сам чувал на Mussashi креатина е наи добър.Аз лично сам доволен даже утре го почвам пак.
29.01.05
10:42
50 лева...виж във форума, тема: Kreatina Weider
29.01.05
10:42
или на уидър кретин си вземи или на оптимум , единственатаефтина алтернатива е на БиоФит 40 лева за 500 гр .Иначе най-добрия в БГ кретин е на Оптимум и на уидър.
по-здрави
ми аз в момента съм отделил към 60 кинта, обаче искам да си взема и глутамин и креатин, пък няма да ми стигнат парите...
не можах да намеря теми за Креатина на Weider и затова питам тука.значи 50 лв. е за 500 гр. така ли ? и към този креатин на коя фирма глутамина ще действа най-добре ?
ами аз до колкото съм чувал това е супер глупава фирма !!!ама щом казваш...
Аз си взех креатин обаче съм го пил по 6 грама днев но защото съм объркал лъжичките чаена и кафяна това значи ли че съм си пръснал парите на виятъра.Единственното което осетих е малко покачване на силата. :(
30.01.05
21:31
[quote author=“perlsite”]Едно странно предложение от мен за Глутамина - Биогейм :wink:
Може би е до партида.
Моя милост = супер недоволен от него и няма да повтори. Освен това или теглото му или теглилките нещо са сбъркани. Просто според мен 100 = некъде около 20Х5 със връхче, както се твърди, а не на 15Х5 с дупка отгоре, както аз си го правех.
31.01.05
00:15
моя избор на креатин - 500гр. за 39лв на БиоТех. 8)
@ ProvideR
почини още месец и тогава наново с креатина, зареждаи 5 дни с по 10-15 гр. и после поддържай с по около 5 гр. Смисъл от по-големи дози няма!!!!!
[quote author=“der_meister”]моя избор на креатин - 500гр. за 39лв на БиоТех. 8)
@ ProvideR
почини още месец и тогава наново с креатина, зареждаи 5 дни с по 10-15 гр. и после поддържай с по около 5 гр. Смисъл от по-големи дози няма!!!!!
ма аз вече съм почивал месец бре ... днеска отивам да си купя нов !
Joe Weider’s Victory
33лв - 400гр.
Зареждаща доза 4-5 дена по 15 грама ( на 3 приема)
2 месеца по 3-5 грама на ден (на 2 приема)
Това е !
vanisher мерси ама имам да питам и още нещо...
Обясни ми как да приемам глутамина, имам на предвид кога, по колко да го взимам ? Днеска ходих да видя цените на глутамина...
Варират между 16-19 лв. за 100 гр. пък това си е доста скъпичко !!!
01.02.05
22:13
ProvideR пак 16-19 са малко.Аз са мисля и аз да взимам и гледах американски на нутпишън маи беше 50гр.-12лв 150гр.-23.
Колкото до вземането аз мисля да вземам 5 гр. на ден 2.5 след тренировка и 2.5 вечер преди лягане. Успех.
4-5 грама 20 мин преди трен
4-5 грама веднага след трен
в нетрен ден по 4-5 грама преди лягане
vanisher, а мога ли да взимам глутамин само в дните, когато тренирам? щото иначе много скъпо ми излиза и не знам дали ще мога да поддържам !
03.02.05
12:01
[quote author=“ProvideR”]vanisher, а мога ли да взимам глутамин само в дните, когато тренирам? щото иначе много скъпо ми излиза и не знам дали ще мога да поддържам !
Много ясно че може само дето ефекта ще е по малък.... и аз така го пия и съм доволен горе долу само че при мен комбинацията е креатин на Уаидер и глутамин на JK и съм много доволен....
[quote author=“ProvideR”]vanisher, а мога ли да взимам глутамин само в дните, когато тренирам? щото иначе много скъпо ми излиза и не знам дали ще мога да поддържам !
можеш.
Всяка добавака можеш да я пиеш само в тренировъчен ден.
Но в нетрен. ден ти подобряват въстановяването.
ми аз тогава ще си взема поне първия месец глутаминче и ще видя ако има ефект ще си взема и другия месец....
мерси за инфото пичове ! 8) :D
04.02.05
15:13
[quote author=“ProvideR”][quote author=“der_meister”]моя избор на креатин - 500гр. за 39лв на БиоТех. 8)
@ ProvideR
ма аз вече съм почивал месец бре ... днеска отивам да си купя нов !
ама си почивал един месец, а аз имам предвид още един демек два месеца почивка...