29.04.09
07:59
Ползвате ли :coolsmile: ?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 30.04.09 08:06.
29.04.09
17:40
Da, dobar e saita, o6te po-dobar e i avatara ti ! Da si postvame li user account-ite ?
Az polzvam, ama tova koeto purvo mi napravi vp4eatlenie - tozi korem na snimkata tvoi li e? Ako da, kak go postigna, ako moje otogovori na li4ni.
pi6a na latinica poneje sam v edin klub i 10 min ne mojah da mu opravq kirilicata i se iznervih… Imam za blizo 5 godini samo edin takav post, predpolagam 4e mi e prosteno ;P
29.04.09
20:14
Коремът си е лично мой ;-)
По принцип ми е “генетично заложен”, само с години здравословно хранене го потдържам без грам упражнения, от което не се гордея, и което от 2 месеца насам поправям.
И се извинявам, че не ударих една търсачка преди да цопна темата :red:
Днес ми е мн.. странен ден, събудих се в 4.30 и цял ден не съм на себе си.
Обещавам следващия път като реша да пускам някоя сравнително лишена от смисъл, граничеща с безумно тъпа тема (сириъсли “фейсбуук - ползвате ли”... what was I thinking както се казва) в пристъп на безсъние - 1во ще потърся дали няма друга такава lol
Мнението беше редактирано от Denichkata на 29.04.09 20:17.
30.04.09
06:48
казано от Denichkata на 29.04.09, 20:14:
Коремът си е лично мой ;-)
По принцип ми е “генетично заложен”, само с години здравословно хранене го потдържам без грам упражнения, от което не се гордея, и което от 2 месеца насам поправям.И се извинявам, че не ударих една търсачка преди да цопна темата :red:
Днес ми е мн.. странен ден, събудих се в 4.30 и цял ден не съм на себе си.
Обещавам следващия път като реша да пускам някоя сравнително лишена от смисъл, граничеща с безумно тъпа тема (сириъсли “фейсбуук - ползвате ли”... what was I thinking както се казва) в пристъп на безсъние - 1во ще потърся дали няма друга такава lol
Хоп... и аз съм в сайта...!