29.04.09
14:44
Здравейте колебая се как да приемам Креатина Етил Естер и Глутамина
Ако гледам какво пишат на опаковката на креатина Етил естер там казват една доза преди и една доза след тренировка
А в дни когато не тренирам сутрин
Не е ли по добре в дни с тренировка да го пия сутрин и след тренировка ?
А Таурина си го пия с креатина
Глутамина аз искам по 15 грама но на етикета пише да не се приемат повече от 2 дози или общо 10 грама
В не тренировъчен ден ясно сутрин и вечер но като тренирам как
преди тренировка 5гр и вечер или след тренировка и вечер ?
А БЦАА го пия заедно с глутамина :)
И последно дайте някаква идея как да пия тая отрова Креатин Етил Естер ужасен е на вкус
Креатина - преди и след тренировка.
Пише го и на етикета. Относно вкуса - пийго с някакъв сок и става почти търпим :)
29.04.09
16:47
Ето как аз правя с Етил Естера.Хващам лъжичката,сипвам директно в устата и още преди езика ми да си е помислил да чувства гадния аромат на болница,наливам здраво с вода и гълтам.
А пък и не е чак толкова гадно,определено се търпи.
29.04.09
18:44
Вярно има ужасен вкус, ама с времето се свиква...и аз преди се чудех с какво ли да го смеся, че да убия гадния вкус, ама вече не ми прави впечатление...пия си го само с вода
сетил-а преди след по 1 доза а в не тренировъ4ни дни сутрин.Бцаа-преди и след по 5 грама.Глутамина..5 грама след трен
казано от Николаи на 30.04.09, 12:09:
сетил-а преди след по 1 доза а в не тренировъ4ни дни сутрин.Бцаа-преди и след по 5 грама.Глутамина..5 грама след трен
Крайно недостатъчно.По 20-25гр минимум от двете на ден!
30.04.09
16:03
казано от Владимир92 на 30.04.09, 12:27:
казано от Николаи на 30.04.09, 12:09:
Крайно недостатъчно.По 20-25гр минимум от двете на ден!
Ето по тази причина не пия нито едното нито другото...суроватката ми излиза в пъти по евтина :)
Нали се сещате пичове че в тренировъчен ден пия по 4 пъти протеин на ден и вътре в него има БЦАА и Глутамин ако се пие глутамина по 20 гр и БЦАА то също по толкова ще се усвои ама друг път .Мисле че Двете добавки След тренировка и преди лягане е перфектно .