Експериментален хранителен режим

01.05.09
10:40

Сутрин - аминокиселини
Обяд - протеин (тук не знам какъв точно е подходящ)
Следобед (около 16.00) - протеин (тук също не знам какъв точно е подходящ)
Вечеря - месо/риба + картофи/ориз/зеленчуци или някаква подобна гарнитура
Преди лягане - извара

Знам, че горенаписаното е много общо, но засега искам да знам дали въобще има някакъв смисъл в нещо подобно. Става ли този хранителен режим за изгаряне на мазнини и запазване на мускулната маса?

Oт всичко си уцелил единствено, че трябва да се яде повече пъти и да се приемат белтъчни храни. Всичко друго е в тотална грешка и против всички правила в храненето, т.е. програмата е подходяща за статисти подготвящи се за филм за концлагер със спонсор производител на протеини и аминокиселини...

PR

01.05.09
11:52

казано от Oranje на 01.05.09, 10:53:

т.е. програмата е подходяща за статисти подготвящи се за филм за концлагер със спонсор производител на протеини и аминокиселини...

Е как го измисли това.... :)

Мнението беше редактирано от Profesora... на 01.05.09 11:53.

01.05.09
16:56

аххах та ти до вечерта нямаш храна :Д,добавките се добавят към храната,а не са основен източник на нея

01.05.09
18:42

Да, но мисля че е по-добре протеин, отколкото дюнер или пица. Въпросът е, че като съм на работа, от 9 до 18, нямам голям избор какво да ям. В доста случаи ям каквото намеря. Затова мисля, че е по-добре тогава да се приема протеин. Закуската наистина не е добра идея да се състои от аминокиселини, може да е например прясно мляко с овесени или някакви подобни ядки или ръжен хляб с някакво сладко или мед. Но все пак остава въпросът - дали е по-добре обядът да се състои от нещо random или е по-добре да е заменен с протеин?

01.05.09
20:09

Оризът с месото и салатата в кутията и айде на работа ;-)

16.05.09
20:24

казано от Yoanka на 01.05.09, 20:09:

Естествено, че това е най-доброто решение, но работата ми е такава, че практически по цял ден съм на крак и общо взето яденето ми е ей така, между другото. Та, все пак, по-добре ли е да ям нещо от рода на садвичи, дюнери, пици и пр. или е по-добре обядът ми да бъде просто 1-2-3 дози протеин?

казано от Demoman на 16.05.09, 20:24:

казано от Yoanka на 01.05.09, 20:09:

Естествено, че това е най-доброто решение, но работата ми е такава, че практически по цял ден съм на крак и общо взето яденето ми е ей така, между другото. Та, все пак, по-добре ли е да ям нещо от рода на садвичи, дюнери, пици и пр. или е по-добре обядът ми да бъде просто 1-2-3 дози протеин?

Какво пречи сандвичите да си си ги приготвил предната вечер или сутринта?
Сигурно се срещаш с доста хора. Вземай пример от пушачите - както те могат да намерят 5 минутки за цигара, така и ти може да намериш 5 минути да вкараш един сандвич.
Между другото ти май и не закусваш, а ;)

16.05.09
22:55

Това малко прилича на Warrior Diet - цял ден глад и вечерта ядене на корем ;) Май и тука имаше фенове на този режим.
Протеина не засища и не е ефективен източник на енергия.
Ти всъщност пробвал ли си го това? Аз имам съмнения, че ще умреш от глад през деня, ако караш само на проетин.
П.П. (offtopic) - сега си видях броя мнения - 5555 :lol:

Мнението беше редактирано от Петко К на 16.05.09 23:00.

17.05.09
12:22

Закусвам и вечерям - там нямам проблем, ям си каквото трябва. Но обедното ядене ми е проблем. Казвате сандвичи, а? А какви сандвичи са подходящи?

2фил. Пълн. Хляб с Пилешка шунка/Пилешка Пържола между тях.

18.05.09
22:10

казано от Венцислав Николов на 17.05.09, 15:15:

2фил. Пълн. Хляб с Пилешка шунка/Пилешка Пържола между тях.

+1 и да добавя - може да сложиш и някой друг резен краставичка, или пък листо марулка——става “БОНБОН” за обяд :)

Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1