01.05.09
11:34
Колеги искам помощта ви... взех си креатин,глутамин,таурин и имам 2 вида протеини и се чудя с кои от двата да ги пия....пих само GAINER ,а сега от 1 месец пия 100%whey protein ..с кое е по удачно да ги пия GAINER или WHEY???
01.05.09
11:49
казано от ompcorsa на 01.05.09, 11:34:
Колеги искам помощта ви... взех си креатин,глутамин,таурин и имам 2 вида протеини и се чудя с кои от двата да ги пия....пих само GAINER ,а сега от 1 месец пия 100%whey protein ..с кое е по удачно да ги пия GAINER или WHEY???
Ами който и да избереш няма да има голяма разлика...въпрос на твои избор..
Има голяма разлика! Протеина е само белтъци,геинара е вси4ко! Зависи какво иска6 да направи6,за6тото двете добавки са разли4ни.Като цяло аз предпо4итам винаги след тренировка протеина,за6тото според мен е много важно когато мускулът е “гладен” венага да се”засити” с ка4ествени бързоусвояеми белтъци
01.05.09
17:17
като нямаш б1рз в1глехдират след трен който да увли4и инсулина който да вкара в мускула аминокислените най добре след трен gainer ако си период на маса
01.05.09
17:32
казано от Николаи на 01.05.09, 16:08:
Има голяма разлика! Протеина е само белтъци,геинара е вси4ко! Зависи какво иска6 да направи6,за6тото двете добавки са разли4ни.Като цяло аз предпо4итам винаги след тренировка протеина,за6тото според мен е много важно когато мускулът е “гладен” венага да се”засити” с ка4ествени бързоусвояеми белтъци
Ей абе ти голям ‘’разбирател’’ си бил...!!!!!
Съвсем спокойно може да си използво и само протеина. Не му пречи след тренировка към суроватъчния да добави малко мед и половин банан и да си напарви шейк, който ще свърши общо взето същата работа като гейнъра.
Пий си и гейнера и протеина. Занапред си взимай само протеин, а въглехидратите съвсем спокойно си ги набавяй от храната.
02.05.09
20:49
казано от Николаи на 01.05.09, 16:08:
Гейнъра е след тренировка,протеина преди.