Добър ли е този бърнър ?

01.05.09
19:11

Здравейте : ) Искам да попитам според вас,хубав ли е бърнера на Vitalife ? Води се “Super fat burners” . Ще съм благодарен на всеки,споделил своето мнение : ) ! И още един въпрос , добра ли е комбинацията на този бърнър+л-карнитин ? Благодаря предварително !!! : )

Някакъв световнонеизвестен ми се струва. Препиши съставките с дозировките им или поне дай сайт с информация за съдържанието му.

01.05.09
21:05

казано от Ради Хаджирадев на 01.05.09, 20:31:

Някакъв световнонеизвестен ми се струва. Препиши съставките с дозировките им или поне дай сайт с информация за съдържанието му.

Ето го самият бърнър и инфото за него—-> http://www.vitalife.com/NL/product_uitgelicht.php?id=29
П.С. Съжелявам че не е на български,но поне се виждат съставките ! : )

01.05.09
21:17

Пълен шит. Вземи си нещо на някоя американска марка, пробвай някой от доказалите се фет-бърнари -
Thermonex, Fyre, Scorch, Mitotropin, Lipo и т.н. Има страшно много материал за почти всички във форума.

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 01.05.09 21:20.

Пълна глупост е този “бърнър”. Виж горния пост - там са изредени добри продукти.

02.05.09
04:25

и аз съм на тва мнение-пълен боклук.Препоръчвам ти Fyre

02.05.09
08:53

казано от Finish First на 01.05.09, 21:17:

Пълен шит. Вземи си нещо на някоя американска марка, пробвай някой от доказалите се фет-бърнари -
Thermonex, Fyre, Scorch, Mitotropin, Lipo и т.н. Има страшно много материал за почти всички във форума.

Еми този си е Американски  ;-P

02.05.09
08:57

казано от ilko на 02.05.09, 04:25:

Да ти кажа аз пих Fyre Syntrax около една-две седмици,взимах си еднократни дозички поради причината че нямах пари за голямата опаковка 90 капсули :D. Но нямаше ефект ако съм честен :(

02.05.09
09:05

казано от Gotzone на 02.05.09, 08:57:

Да ти кажа аз пих Fyre Syntrax около една-две седмици,взимах си еднократни дозички поради причината че нямах пари за голямата опаковка 90 капсули :D. Но нямаше ефект ако съм честен :(

За да няма ефект,значи диетката ти не е била в ред.

02.05.09
09:12

Първо опаковката е от 120капсули. Второ не е имало ефект ? Ти какъв си очаквал, въпреки че е доста силен бърнър и на него му трябват тренировки кардио и хранителен режим... Като съдя по мнението ти, явно не са били на нужното ниво.

Мнението беше редактирано от tonu на 02.05.09 09:13.

Gotzone пил съм Фаиър (две опаковки последователно) пия в момента и Митотропин. От Фаиъра направо се побърках от тренировки, и съответно резултати, а Митото силно ме разочарова, близо 100 лева пръснати на вятъра. Не отричам възможността, не всяко хапче да работи при абсолютно всеки организъм, това е и причината за провала ми с Митото.

02.05.09
09:30

казано от tonu на 02.05.09, 09:12:

Първо опаковката е от 120капсули. Второ не е имало ефект ? Ти какъв си очаквал, въпреки че е доста силен бърнър и на него му трябват тренировки кардио и хранителен режим... Като съдя по мнението ти, явно не са били на нужното ниво.

Еми да нямаше ефект ! Тренирам кикбокс 3 пъти седмично и отделно си тренирам в нас ! На кикбокса се потя, и аз нз като к’во :D   Но нямаше особен ефект !!! Но всичко си е до организъм :P : ) И само да попитам,добре ли е бърнър да се пие (комбинира) с л-карнитин:?

02.05.09
09:32

казано от Иван Шишманов на 02.05.09, 09:23:

Gotzone пил съм Фаиър (две опаковки последователно) пия в момента и Митотропин. От Фаиъра направо се побърках от тренировки, и съответно резултати, а Митото силно ме разочарова, близо 100 лева пръснати на вятъра. Не отричам възможността, не всяко хапче да работи при абсолютно всеки организъм, това е и причината за провала ми с Митото.

Да прав си , всичко си е до организъм =]

02.05.09
09:33

казано от Aleksandar Marinov на 02.05.09, 09:05:

казано от Gotzone на 02.05.09, 08:57:

За да няма ефект,значи диетката ти не е била в ред.

Еми може и това да е :D защото аз стриктна диета не съм спазвал !

02.05.09
12:47

За тези 2 седмици колко дози файър общо изпи?

Колкото и да е изпил при калпава диета все тая.

02.05.09
12:51

Не е точно така... нека каже колко дози е взел общо?

02.05.09
15:01

казано от Калоян Георгиев на 02.05.09, 12:51:

Ми около 5 дозички по 2 таблетки и ми казаха 1вите 3 дена да почна по една капсула преди всяко хранене,а след тези 3 дена по 2 капсули преди всяко хранене ! Може би е трябвало да бъда по упорит и да си купя още и тогава може би е щяло да има ефект : )

Мнението беше редактирано от Gotzone на 02.05.09 15:03.

02.05.09
15:31

казано от Gotzone на 02.05.09, 15:01:

Ми около 5 дозички по 2 таблетки и ми казаха 1вите 3 дена да почна по една капсула преди всяко хранене,а след тези 3 дена по 2 капсули преди всяко хранене ! Може би е трябвало да бъда по упорит и да си купя още и тогава може би е щяло да има ефект : )

За пръв път чувам такава схема на прием :)
Започва се 1/2 от дозата на бърнера да видиш как го усешташ. Ако е добре задържаш така - като го приемаш 1/2 преди закуска (30-40мин) и преди физическо натоварване също на гладно 30-40мин. След определен период, вдигаш дозата в случая на 2 капсули и т.н.............

02.05.09
15:36

казано от tonu на 02.05.09, 15:31:

Започва се 1/2 от дозата на бърнера да видиш как го усешташ. Ако е добре задържаш така - като го приемаш 1/2 преди закуска (30-40мин) и преди физическо натоварване също на гладно 30-40мин. След определен период, вдигаш дозата в случая на 2 капсули и т.н.............

Еми нз,на мен така ми казаха,така го пих :D

02.05.09
15:39

казано от Gotzone на 02.05.09, 15:36:

казано от tonu на 02.05.09, 15:31:

Еми нз,на мен така ми казаха,така го пих :D

Ами винаги се интересувай преди да закупиш определен продукт... Това което си подходил е било доста безотговорно, винаги разглеждай няколко мнения на въпроса.

02.05.09
15:40

Искам да изразя мнение на компетентен човек и да ти кажа, че това е един много хубав по състав липотропен фетбърнър.  Ако се комбинира с някой от гореизписаните ще бъде адската комбинация :).

02.05.09
15:40

Кой ти го е казал така да го пиеш ми е интересно? :)

Какво се шашкате, по залите може да чуеш всякакви глупости. Човека е искал да го пробва пил едно две хапчета то затова са мостричките. Това не е страшно страшно е, че обвинява препарата, че недейства при положение, че нито го е пил както трябва нито достатъчно дълго нито диета е пазил. И изказва ли изказва грешно мнение по форумите в несвяст.

02.05.09
16:22

казано от Иван Шишманов на 02.05.09, 15:44:

Какво се шашкате, по залите може да чуеш всякакви глупости. Човека е искал да го пробва пил едно две хапчета то затова са мостричките. Това не е страшно страшно е, че обвинява препарата, че недейства при положение, че нито го е пил както трябва нито достатъчно дълго нито диета е пазил. И изказва ли изказва грешно мнение по форумите в несвяст.

Аз си казах моето мнение и това е : )

02.05.09
16:23

казано от Giovanni_da_Varna на 02.05.09, 15:40:

Искам да изразя мнение на компетентен човек и да ти кажа, че това е един много хубав по състав липотропен фетбърнър.  Ако се комбинира с някой от гореизписаните ще бъде адската комбинация :).

За Fyre Syntrax ли говориш :?

казано от Gotzone на 02.05.09, 16:22:

казано от Иван Шишманов на 02.05.09, 15:44:

Аз си казах моето мнение и това е : )

Ами мнението ти не е обективно !!!

02.05.09
17:55

За около 2 седмици си изпил 10 капсули файър, а за този период при нормална дозировка е трябвало да изпиеш 42 капсули. Отделно не си спазвал никакъв хранителен режим както сам каза. Ами мисля че е ясно защо не си доволен и защо продукта не работи при теб.

02.05.09
18:09

казано от Калоян Георгиев на 02.05.09, 17:55:

За около 2 седмици си изпил 10 капсули файър, а за този период при нормална дозировка е трябвало да изпиеш 42 капсули. Отделно не си спазвал никакъв хранителен режим както сам каза. Ами мисля че е ясно защо не си доволен и защо продукта не работи при теб.

Да може,не споря : ) Иначе за Fyre има само добри отзиви и това ми харесва :) ако събера парички да си купя този от 120 капсули ще е супер : ) :) : )

02.05.09
19:28

Малко ще повторя силата - обаче ако нямате парички да пиете добавки в нормалните дозировки по-добре си давайте парите за храна. Или събирате пари купувате си пакет добавки и го изпивате за месец два и после поддържате резултатите с храна. 90% от хората които са недоволни от даден продукт или не го пият правилно или приемат прекалено ниски дози. Единичните дози файър са само за да се усети как действа продукта тъй като е и доста силен енергетик... но да се очаква горене на мазнини с няколко дози е несериозно.

02.05.09
19:29

казано от Калоян Георгиев на 02.05.09, 19:28:

Малко ще повторя силата - обаче ако нямате парички да пиете добавки в нормалните дозировки по-добре си давайте парите за храна. Или събирате пари купувате си пакет добавки и го изпивате за месец два и после поддържате резултатите с храна. 90% от хората които са недоволни от даден продукт или не го пият правилно или приемат прекалено ниски дози. Единичните дози файър са само за да се усети как действа продукта тъй като е и доста силен енергетик... но да се очаква горене на мазнини с няколко дози е несериозно.

Ахам : )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1