02.05.09
19:51
Така искам да ви попитам за около 20-25лв. какъв хубав л-карнитин мога да си взема ? Искам да е на капсули и по възможност да е Американски !!! Благодаря ви предварително :)
казано от Владимир92 на 02.05.09, 19:52:
Финансите ти са крайно недостатъчно.
Недей така. За тези пари знам поне на 5 марки (фирми) 2 от които Американски и 3 Български :) Просто незнам дали са качествени ;)
Мнението беше редактирано от Gotzone на 02.05.09 19:58.
казано от Gotzone на 02.05.09, 19:55:
Недей така. За тези пари знам поне на 4 марки (фирми) 2 от които Американски и 2 Български :) Просто незнам дали са качествени ;)
Ще купиш продукт от който за да видиш ефекта ще трябва да изпиеш опаковката за 5 дена(малко количество л-карнитин в доза).Оптималния прием е 3гр/ден.Направи си сметката.
казано от Владимир92 на 02.05.09, 19:57:
казано от Gotzone на 02.05.09, 19:55:
Недей така. За тези пари знам поне на 4 марки (фирми) 2 от които Американски и 2 Български :) Просто незнам дали са качествени ;)
Ще купиш продукт от който за да видиш ефекта ще трябва да изпиеш опаковката за 5 дена(малко количество л-карнитин в доза).Оптималния прием е 3гр/ден.Направи си сметката.
Еми аз принципно л-карнитина го пия 2капсули сутрин,2 на обяд и 2 преди лягане :) А ако тренирам е така—-> 2 сутрин 2 преди тренировка и 2 преди лягане
П.С капсулите са от 500мг
02.05.09
20:05
Добре де какво питаш немога да разбера ?!? Взел си си някакъв пиеш го вече по определна схема какъв е въпроса.
казано от Иван Шишманов на 02.05.09, 20:05:
Добре де какво питаш немога да разбера ?!? Взел си си някакъв пиеш го вече по определна схема какъв е въпроса.[/quote
Значи аз си взех на Българска фирма няма да казвам нейното име но въпросът ми беше следният ~~~> Какъв хубав л-карнитин мога да си взема до 20-25лв. на капсули по възможност да е Американски ;) ;) ;)
П.С. Този който си взех аз е 12лв 60X500мг.
02.05.09
20:14
казано от Gotzone на 02.05.09, 20:12:
казано от Иван Шишманов на 02.05.09, 20:05:
Добре де какво питаш немога да разбера ?!? Взел си си някакъв пиеш го вече по определна схема какъв е въпроса.[/quote
Значи аз си взех на Българска фирма няма да казвам нейното име но въпросът ми беше следният ~~~> Какъв хубав л-карнитин мога да си взема до 20-25лв. на капсули по възможност да е Американски ;) ;) ;)
П.С. Този който си взех аз е 12лв 60X500мг.Ами вземи си с 25 лева два пъти такъв и готово какво ни питаш след като знаеш цени дозировки фирми.
казано от Gotzone на 02.05.09, 19:51:
Така искам да ви попитам за около 20-25лв. какъв хубав л-карнитин мога да си взема ? Искам да е на капсули и по възможност да е Американски !!! Благодаря ви предварително :)
Хм доста си досаден в форума, но няма значение.
Отговора е никакъв и ще ти кажа защо. Ами много просто е това е добавка която за да усетиш осезаем ефект трябва да я взимаш в дози от 2-3гр на прием и да правиш повече кардио и режима да ти е на ниво. А както ми стана ясно това при теб не е.
После веднага ще пуснеш поредната тема че това не работело и т.н и че си е било до организъм и не знам си какво драми. Ами приятел работят нещата просто ти не си наясно с материята и не се вслушваш в думите на другите съфорумници.
казано от tonu на 02.05.09, 20:18:
казано от Gotzone на 02.05.09, 19:51:
Хм доста си досаден в форума, но няма значение.
Отговора е никакъв и ще ти кажа защо. Ами много просто е това е добавка която за да усетиш осезаем ефект трябва да я взимаш в дози от 2-3гр на прием и да правиш повече кардио и режима да ти е на ниво. А както ми стана ясно това при теб не е.
После веднага ще пуснеш поредната тема че това не работело и т.н и че си е било до организъм и не знам си какво драми. Ами приятел работят нещата просто ти не си наясно с материята и не се вслушваш в думите на другите съфорумници.
Не няма да пусна такава тема, просто питам за л-карнитина ще го приемам колкото трябва, просто да е на такава цена каквато посочих ! Са ако се заяждате не пишете, аз просто искам мнение защото искам да си взема л-карнитин и т.н !