01.05.09
23:25
Серията на Анимъл се е доказала във всичките им продукти - поне тези, които съм пил до момента.
Влизам в цикъл за чистене на мазнините и искам непременно да включа Animul Cuts. Въпроса ми е към тези, които са го използвали. Тъй като вдигам кръвно от гуараната, а тя е една от съставките в пакета с хаповете, знаете ли точно в кой хап (на цвят) е за да не го пия и да елиминирам проблема си?
01.05.09
23:35
Eдва ли някой ще знае, може да попиташ няко от реповете на Юнивърсал в бб.ком/форум,
те по биха могли да ти отговорят, макар, че ме съмнява да ти идва проблем,
понеже съставките са в доста малки дози в Кътса. Успех..
02.05.09
07:47
Може да пробваш по метода на изключването, но ще ти трябва време и трябва да си познаваш добре тялото. Взимаш един ден половината друг ден другата половина хапчета, така в зависимост от това в кой от дните ти се вдигне кръвното ще разбереш, в коя половина е това което търсиш. И така ..може да се ориентираш. Иначе ако наистина вдигаш кръвно, не е ли по добре да избереш друг продукт който да няма тази съставка.
02.05.09
08:19
Прати едно мейлче на производителя.
Някакви смътни спомени имам, че навремето някой от този форум беше споменал за някакво червено хапче, но ми убягва кога и за какво е била темата. За тези от вас приемащи гуарана, кофеин и синефрин - какви са нормалните дози на ден ако ги взимате отделно, за да мога да направя сметката спрямо дозите заложени в Кътса.
Мога да избера разбира се и друг продукт, на Анимъл наистина до момента не ме е разочаровал с нито един от продуктите им.
The Red Pill е за Анимал Пъмп.
За Кътс - не се знае, а и има голям вариант в няколко хапчета да са стимс, не само в 1.
Червеното хапче май беше при Пъмп-а и емзо май беше казал,че е енергийния комплекс.
Благодаря на отговорилите. Тези от вас, които са го пили нека кажат мнението си моля.
казано от Иво Радев на 02.05.09, 10:03:
Благодаря на отговорилите. Тези от вас, които са го пили нека кажат мнението си моля.
Ако имаш проблеми с кръвното -не е за теб според мен.На мен не ми понасяше много.Често се слуваше след втората доза да ме обхване притеснение ,неспокойство , не можех да спя и тн.Изчистих доста ,но като цяло няма място за сравнение с Fyre.
казано от kilima7 на 02.05.09, 21:12:
казано от Иво Радев на 02.05.09, 10:03:
Ако имаш проблеми с кръвното -не е за теб според мен.На мен не ми понасяше много.Често се слуваше след втората доза да ме обхване притеснение ,неспокойство , не можех да спя и тн.Изчистих доста ,но като цяло няма място за сравнение с Fyre.
Май ме разубеди относно Кътс-а. Ще взема да направя комбинация от Fire+Spice но: дозата от двата препарата ще бъде с по една капсула от единия и една от другия два пъти дневно 30 мин. преди хранене. Ако ми понася и постигна толеранс ще направя приема три пъти дневно. Тъй като Емзо е спеца специално по тези бърнари на Syntrax, нека да изкаже мнение за постигане на толеранс, като разбира се му благодаря предварително :)
02.05.09
22:29
гугъл ти е приятел.
за 1 мин търсене - > отговор на въпроса ти ор човек на universal
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=115205721
ако те мързи да четеш:
доколкото разбрах има някжо светло, тъмно и едно дето бие на зелено хапчета.
най- тъмното хапче от всички е карнитин+ гуарана
ташак става малко че губиш карнитина...
Мнението беше редактирано от dakata kaburov на 02.05.09 22:30.
Сега може и да съм пристрастен обаче анимал кътс е доста поостаряла формула и има далеч по-добри фетбърнери вече.
Иво, ако се решиш почни с 1 капсула от файър, а спайса по 2 си е ок. С него няма да имаш проблеми. Също ако се спреш на продукти на синтракс може да добавиш и guggulbolic. Хубавото в случая е че и трите бърнера действат по коренно различен начин (гугулболик е бърнер които оптимизира функцията на щитовидната жлеза). А също предполагам и карнитин ще добавиш :) Ако от това не си доволен ще ти върнем парите...
казано от Калоян Георгиев на 02.05.09, 23:32:
Сега може и да съм пристрастен обаче анимал кътс е доста поостаряла формула и има далеч по-добри фетбърнери вече.
Иво, ако се решиш почни с 1 капсула от файър, а спайса по 2 си е ок. С него няма да имаш проблеми. Също ако се спреш на продукти на синтракс може да добавиш и guggulbolic. Хубавото в случая е че и трите бърнера действат по коренно различен начин (гугулболик е бърнер които оптимизира функцията на щитовидната жлеза). А също предполагам и карнитин ще добавиш :) Ако от това не си доволен ще ти върнем парите...
Хи-хи, да не забравиш за обещанието си. Л-Карнитина си е ясен. Тогава комбинацията за 1 доза трябва да изглежда така:
Fire - 1 caps.
Spyce - 2 caps.
Guggul - 1 caps.
Тази вълшебна комбинация 2 пъти дневно поне 30 мин. преди хранене. В правилната посока ли съм?
Мнението беше редактирано от Иво Радев на 03.05.09 00:47.
Иво, и аз имам проблеми с кръвното (все пак съм на годинки вече), но нямах големи ядове от файъра. сега съм на термафория и .... страхотен продукт - при мен чисти, без да махам много килограми - свалил съм не повече от 3-4, но визуалната разлика е .... доста голяма
Франко доволен си викаш ?
2х2 капсули ли ?
Иво, продукта е старичък.Разгледай актуалните има и нон стимс.
казано от FRANKO1 на 03.05.09, 05:39:
Иво, и аз имам проблеми с кръвното (все пак съм на годинки вече), но нямах големи ядове от файъра. сега съм на термафория и .... страхотен продукт - при мен чисти, без да махам много килограми - свалил съм не повече от 3-4, но визуалната разлика е .... доста голяма
Ама аз имам Термафория Франко! :)
Всъщност какво ли не съм купил от Сила БГ. Името ми е нарицателно за покупки на суплементи :)
Но сега наистина сериозно - няма да взимам Анимъл Кътс, а може да доизпия Термафорията по схемата 2х2 и тогава да мина на варианта с Fire+Spyce+Guggul - 2 хъти дневно. Става ли така?
Колкото до годинките бате Франко и из съм нагоре в таблицата, ама добре, че не ми личат :)
не си ли доволен от термафорията?
2х2 пия. комбинирал съм я с лиин ФХ. от вчера вкарвам и йохимбе, че хаповете почнаха да свършват. смятам да пробвам и стимулант Х. нарочно спрях да си водя дневника и чак накрая ще пиша .... може и снимки да сложа. няма да ти оспамвам повече темата - просто съм доволен от продукта.
BTW - пия и хром-пиколинат.