03.05.09
04:48
Има ли значение ако бягам сутрин или някое друго време през деня?Вмисъл знам че сутрин повече мазно се горяло,ама съм чувал и че доста ММ си отива.Целта ми е отслабване и намаляне на % мазнини,ползвам и Л-карнитин.Бягам 20-22 минути доста интервално и с високо темпо + няколко минути изкачване на стълби + няколко минути скачане на въже.Проблема обаче е,че когато стана сутрин времето е доста неприятно и ми е някакво много мързеливо,а след няколко часа се оправя вече(и мързеливостта и времето).Та ако не бягам сутрин,но пак със същото време и темпо,ще постигна ли резултат?
П.П>Някой път ще бягам стурин,някой път не.В повечето случай не сутрин.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 16:32.
Ще има резултат, разбира се. Аз също не мога да тичам сутрин, т.е. не искам да тичам сутрин, и резултатът е налице. Но ти сигурно знаеш, че тичането само по себе си не е достатъчно - честотата на тренировките и храната са от значение.
ММ си отива, ако не вземеш превантивни мерки (глутамин, ВСАА и разбира се протеин). Иначе сутрин е най-добре да се прави кардио, на гладно.
казано от Стоянчо на 03.05.09, 18:24:
ММ си отива, ако не вземеш превантивни мерки (глутамин, ВСАА и разбира се протеин). Иначе сутрин е най-добре да се прави кардио, на гладно.
Това означава ли, че кардиото пречи на качването на ММ при положение, че никакви добавки не взимам?