Какъв ще е ефекта?

29.01.05
22:04

Здравейте,интересува ме какъв ще е ефекта от следното меню:

Ориз - 200гр.
Овесени ядки - 100гр.
Хляб - 300гр.
Макарони - 150гр.
Прясно мл. - 1литър
Яйца - 2
Сирене/кашкавал - 150гр.
Пилешки пърж. - 100гр.

Всичко това се разделя на 5 яденета на ден..?

Основната идея както може би сте разбрали е покачване на тегло  :lol:

29.01.05
22:10

малко е белтъка... даже много малко..

MI

29.01.05
22:35

Ми прибави още белтъчини ,примерно още 300 гр извара, 200 гр пиле, и 1-2 кисели млека.
по-здрави

31.01.05
00:43

ОК,ще се прибават още белтъчини.Но горе-долу кое кога трябва да се яде? И ефиксна ли е по принцип такъв вид диета?

31.01.05
00:48

по принцип е ефикасна и се яде от всичко по много и по всяко време:D :D :D
просто добави още белтъчни и я пробвай за месец-два....ний да не сме врачки... :D :D :D

31.01.05
11:09

За да не съм многословен, бих те посъветвал да удвоиш написаното. Ако наддаваш трудно, надали ще успееш с този режим. Ако пък покачването на маса е лесно за теб, можеш да опиташ и ако не се получава да увеличаваш регулярно храната.
Поздрави! :)

31.01.05
12:32

Аз без да го удвоявам ми идват грубо двойно тези калории в сравнение с тези които поемам в момента  :lol:  Просто сега се храня така да се каже “колкото да не умра от глад”  :oops:

Иска ми се да кача десетина килограма,но не мисля,че ще мога да поема удвоено количество на всичко това  :roll:

Ако пък имате други идеи за диета за покачване на тегло (в никакъв случай не държа да е само мускулна маса) споделете ги.

31.01.05
12:53

Постепенно, постепенно увеличавай хранителния прием. Няма нужда да насилваш организма. Стигни до 500-1000 калории отгоре.
Поздрави! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1