Следните манджи...

03.05.09
14:03

Здравейте.Въпроса ми е стават ли следните продукти(храни) за НВД?Кюфтета от 50/50 телешко и свинско месо на скара,варен ориз,
печени картофи,прясно мляко 2%,кисело мляко 2%,свински пържоли чисти без мазнини и пуешка и свинска шунка?

03.05.09
14:35

по-скоро...НЕ...ориза може би, ако е кафяв, картофите варени...и двете след трен(но не заедно)....млеката няма да ги обсъждаме-те са ясни-избягвай ги!
месото..наблягай на пилешкото, чистото пуешко месо, риба(тон, скумрия, бяла)....
добави обезмаслена извара и здраво белтъци..))))

03.05.09
15:04

Е много ми е интересно защо печени картофи не стават а варени стават?Нещо няма логика...

03.05.09
15:24

Така е.Няма логика.Лъжат те само тук..
За да си 100% сигурен прочети на сайта и на други места в интернет,не чакай наготово някой да те метне

03.05.09
15:31

е що се базикаш просто си питам...

03.05.09
15:34

викам да те стимулирам малко сам да потърсиш ;)
печения картоф е инсулинова бомба с много висок ГИ,варения...и той(макарче ГИ-то му е по-малко).
аз не бих включил нито един в нвд-то си.

03.05.09
15:53

Е тогава значи да минавам на кафяв ориз и пълнозърнест хляб май така е по добре така ли?Банани?

03.05.09
18:15

зависи какви картофи са...варени казах..!!!!...ако искаш да не ги махнеш тотално от менюто си...
аз не те лъжа, както казва тоя момък тра лала, ами споделям опита си(пък ако той държи ще споделя и снимки)..:))))
бананите...еми става, но пак след трен., за хляба нищо не мога да кажа, просто отдавна не съм ял...:))))

05.05.09
08:42

Според мен няма български диетичен хляб. Така че ако не държиш толкова по-добре не използвай хляб при НВД като източник на бавни въглехидрати.

НН

05.05.09
09:02

Има 1 хляб от Кауфланд си го купувам ВитаСтар, най-добрия пълнозърнест хляб на нашия пазар- мое мнение :).
Успех

05.05.09
13:15

Абе незнам за вас ама аз откакто ограничавам въглехидратите премахнал съм сладкото,пържено,джобове,дюнери,алкохоли разни направооооо полудявам от глад постоянно съм гладен.На 2 часа ям пържоли,млека,шунки,протеини бъркам...С тая скара всеки ден комшиите ще почнат да ме гледат на кръв :) Абе засега се чувствам много добре ям като луд тренирам като луд кеф...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1