30.01.05
22:00
абе подяволите не знам какво да правя с тоя корем бе хора неиздържам талията ми е по голяма от гръдната обиколка а тя е 100 ( по голяма е ако я отпусна ама аз вече свикнах само стегнат да ходя щото иначе смях ) е не нормално верно е че имам разширен стомах ама то тва си е баси чудото мойто напрао . Имам си и повечко мазнинки на талията от на другите места но въпроса е не как да орелефявам или нещо такова а как да я прибера навътре към гърба :roll: аз мисля да прая така наречените вакумки но незна ефек ще има ли незнам кажете вие .
П.С какво мислите за ел коланите дет се ги рекламират дет лесно се сваляла талията с тях ( като трениращ и поне разбиращ малко зна че са пЪЛНА ГЛУПОСТ и само търговска лъжа но ... надеждата умира последна тай че и за тях питам :)
Поздрави
ми за мазнините бате ще ти треа диета и повечко кардио :). а разширен стомах и аз имам тоя проблем и бях постнал тема преди така че се по разрови! а за тия боклуци хич не ми ги хвали. пробвал съм някаква пеперуда дето се слага на корема и да ти кажа файда никаква! пък и то ако ставаше без пот и труд ехеее..
30.01.05
23:09
не ги хваля а казвам че са пълна глупост :)
А кардиото по интензивно ше го почна след 2 3 месеца сега искам още маса ама незнам тря някак да прибера корема :(
И аз не им вярвам но имаше един човек във форума дето ги защитаваше и казваше че вършат работа но........ препоръки -диета,кардио,вакумки,крънчове това ти препоръчвам
JiVk0 каза:
А кардиото по интензивно ше го почна след 2 3 месеца сега искам още маса ама незнам тря някак да прибера корема
Пич ти искаш да качваш маса пък се чудиш що ти расте талията...
еми няма да стане...
пиши пак след 2-3 месеца
съмнява ме да ти е проблема от разширения стомах, по-скоро режима ти на хранене е зле. Наблегни на него.
31.01.05
10:28
Хахаха тези тъй наречени ел. колани вършат работа, но първо се погрижи малко да свалиш мазнинки и да направиш някаква основа. Не може да имаш талия 100 см. и да очакваш чудо от машинката. Наблягай на диета, кардио.
31.01.05
16:26
Абе по добро решение от диетата ражима и кардиото няма според мен. Намери едно колело и не го спирай няколко седмици и ще видиш разликата :lol: ама с това няма да свалиш само талия........