Въпрос за протеиновия шейк?

Здравейте!Така се случва че си правя тренировката около 13:00ч. и се прибирам вкъщи към 15:00 и имам една дилема-когато се прибера да се нахраня първо и тогава да си пия шейка или обратното?

03.05.09
16:33

Носи си шейка с теб в фитнеса и след тренировка го изпий, след това във вас си яж.

03.05.09
18:28

Първо е шейка! Храната нека да е преди тренировката ок. 2 часа. Веднага след трен. банан, мед (бърз въглехидрат) и след 15-ина минутки шейк. Храната след час.

03.05.09
19:20

Носи си шейка там, но си го прави непосредствено преди да го изпиеш,
а не да го направиш сутринта и да го пиеш следобед.

Мерси за отговорите,ама проблема е че свършвам даскало в 13:20 и от там напрао на тренировка(някакси не върви да си нося шейк в даскало) Някакви идеи?

04.05.09
06:25

казано от Радослав Симеонов на 03.05.09, 22:43:

Мерси за отговорите,ама проблема е че свършвам даскало в 13:20 и от там напрао на тренировка(някакси не върви да си нося шейк в даскало) Някакви идеи?

Аз лично не виждам проблем да си го носиш...

04.05.09
11:54

ти в какво даскало учиш?Мисли малко!Взимаш една мин.вода 0.5 л.,изпиваш я,4акаш да изсъхне ботилката слагаш протеина и след трен добавяш вода и пиеш.

Е грешката е моя,че не съм се изразил правилна-пия си домашно направен протеинов шейк,без никакви добавки :)

04.05.09
14:05

казано от Радослав Симеонов на 04.05.09, 13:59:

Е грешката е моя,че не съм се изразил правилна-пия си домашно направен протеинов шейк,без никакви добавки :)

Още по-лесно.Носиш го в шише,отвинтваш капачката,отпиваш бавно на равномерни глътки,завинтваш го хубаво и го прибираш на място, което не е под пряка слънчева светлина.

Мнението беше редактирано от Владимир на 04.05.09 14:05.

Е нали уж трябва да го направя непосредствено преди да го пия  :down:

04.05.09
14:25

казано от Радослав Симеонов на 04.05.09, 14:16:

Е нали уж трябва да го направя непосредствено преди да го пия  :down:

Това е така ако протеина е суроватъчен.Ако слагаш в твоя извара/мляко има риск да се развали ако навън е много топло, но твоя е “по-стабилен” от суроватъчния!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1