04.05.09
11:48
става въпрос за комбинация от animal m-stack, nitro, pak, cutc, pump и евентуално test. към тези продукти и солидно количество протеин. Добра ли е комбинацията от продукти на една и съща фирма и някой във форума правил ли е такава комбинация? смятам да изригна това лято ще имали ефект от тези продукти?
колко,100,хапчета ще станат да взимаш на ден?И аз се чудех по едно време за някаква такава комбинация ,но едвам преглъщам Пак-а (11 хапчета).Не става въпрос само до желание,човек трябва да има и здрав стомах.Това е от мене,късмет :)
04.05.09
12:24
Според мен искаш ей така просто да ги наблъскаш за 1 месец и очакваш някакъв огромен ефект за 500-те лева,които ще дадеш.
Комбинацията която можеж да направиш е следната:
2 кутии Анимал Тест
след тях кутия М-Стак с Пъмп за запазване на резултатите
след тях взимаш Нитрото с Кътс-а.
Пак можеш да взимаш по всяко време.
Това е от мен.
Не съм много компетентен, но ще дам своето мнение.
Ако си решил Animal серията специално да ползваш пробвай с 2хTest + Nitro + Pak. M-stacka, ще ти е за възстановяане след хормоналния цикъл (Test-a) и може да го комбинираш с Pump-a, а кътс-а ще го ползваш да чистиш след М-стака и Пъмпа. Но пак си стават много хапове, не знам дали не е прекалено...
Нека някой друг изкаже и своето мнение.
Мнението беше редактирано от sniperfan на 04.05.09 12:28.
04.05.09
13:25
аз съм правил 2 теста и 2 стака и след това 1 м- стака екстра е ка4их доста и сила и енергия има
05.05.09
09:03
значи правя 21 дена с Тест една седмица почивка пак 21 дена с Тест, веднага след това почвам Пъмпа и М-стак и след това Кътц през цялото време да си вкарвам суроватъчен протеин. Само още едно въпросче неможели след циклите с Теста да комбинирам Пъмпа М-стак и Кътц. Нитрото са аминокиселини нали?
добрата новина е ,че ако има светкавични огромни резултати толкова много може да се нацепиш ,че и стрии да ти излязат :)
казано от Zlatin на 05.05.09, 11:02:
добрата новина е ,че ако има светкавични огромни резултати толкова много може да се нацепиш ,че и стрии да ти излязат :)
каквато грешка направих и аз, сега се чудя как да ги махна, взимах сякви мазила, сега некво масло на Икаров ползвам, никъв ефект братко... тфа стриите не са хора....
05.05.09
15:53
Няма оправия.Тръгнеш ли да се цепиш - край.Колкото и да се мажа си растат.