29.03.04
18:38
Ще отворя няколко теми, в които ще пишем (които иска, немога никой да задължа) само за протеин, друга само за креатин и т.н
Това го правя защото не смятам че трябва да разваляме форумчето което ние си строим( да не си помислите че се вживявам в ролята на модератор) с по 30 глупави теми за протеин или пък 30 глупави теми за креатин. Нека каквото имаме да питаме и казваме за протеин го пишем тук, пък ако наистина има много въпроси и много отговори, ще отворим още 1 - 2 поста.
По-долу задавайте въпросите си свързани с протеините.
Купих си протеин за 50 кинта 330 грама!Не знам точно каква марка е но и не ме интересуваше много много...Беше в една сива торбичка и на нея пишеше “Fitness Drink”.Искам да ви попитам като цена как ви се струва и дали ще е добър?просто като цена дали си заслужава :roll:
30.03.04
01:20
Абе то за таз цена не протеин ами направо хормон на растежа може да е 8) Много скъпо,може би и много хубаво.Следващият път не разчитаи на цената а на марката.Но за тез пари сиурно си заслужава.
Протеинът които аз приемам 300грама струват 11лв. :oops:
30.03.04
16:59
[quote author=“lesno_nema”]Абе то за таз цена не протеин ами направо хормон на растежа може да е 8) Много скъпо,може би и много хубаво.Следващият път не разчитаи на цената а на марката.Но за тез пари сиурно си заслужава.
Протеинът които аз приемам 300грама струват 11лв. :oops:
Ехееее кви са тиа 11лв. при нас във плевен са по 7лв.400гр. на NUTRION които е мле4ен,яи4ен и сороват в едно и сам много доволен от него а доколкото за 50-те лв много са просто за тези пари може6 да си химяса6 като изрод направо да неможе6 да гледа6 от химия незнам с къкав ъкъл си се варзал на подобна цена.
30.03.04
18:05
За вас в Плевен цените са специални бе 8)
30.03.04
19:12
lesno_nema kav e toq protein det go zimash za 11lv 300gr we i kav e surobatu4en li ???pri nas v stara zagora e dosta skupo na nutrim mle4no qi4nia protein e 10lv :((
Proteinite na JK i na NUTRIM sa naistina evtini
az sega pia drug - 1KG 42 LV ama sled 15 dena minavam na Nutrim :)
30.03.04
21:49
vashite proteini sigurno sa mnogo dobri.
Az si vzeh na Nutrim 400g za 10lv.
31.03.04
13:12
Биогеим про 85! Нещо маи не ви разбирам как можете да ми докажете че един протеин е добър :? :? :?
Значи това което пише на опаковката 85%,90% и т.н е сьдьржанието на суроватката вкутията.Останалите проценти щом става дума за толкова висок процент трябва да са сложни вьглехидрати, пепиди и т.н.Ако став дума за тази фирма мога да ти кажа че сьм виждал как от 85-90% суроватката е 70-73%.Останалото си е проста захар.Сериозните фирми пишат сьстава за 100гр и за една доза и всички компоненти в нея.Специално нас ни интересува вьтре да няма мазнини/наситени/ или да са минимални по-малко от 1%.Освен ако не взимаш гейнер.Специално на тази фирма има надпис на опаковката,примерно 85%,15% 5%/белтьк,вьглехидрати,мазнини/Казвам по памет. :o
31.03.04
15:28
Абе маил ти на мен ли го обясняваш това :) ?
Аз не питам за това!
Интересува ме как ще ми докажеш че един протеин е по добър от друг?
На Биогеим на кутията пише не по лоши работи от на мусаши но виж разликата в цените,аиде докажи кои е по добрият продукт :wink:
Абе виждам че знаеш всичко,т.е е излишно да говорим все пак се опитвам да те насоча доколкото знам,но щом си “наясно” няма проблем :lol:
миналото лято си зех 85% протеин на bio-game и на 2-3 прием по гърба ми излязоха пъпки като от бианабол :shock:
и от тогава съм на месо като наблягам на пилешкото пък и на някои опаковки пиши че “продукта може да съдържа стероиди” нещо доста любопитно :!: :) :) :)
01.04.04
11:27
Я кажете задължително ли е протеина да се разтваря и да се пие с вода,не може ли направо да си го сипя в устата,защото ако го пия преди лягане ще трябва да ставам на няколко пъти да я изхвърлям тая вода???
Pii si go s kiselo mliako i niama6 problem. Ina4e 40-60gr da si gi izsipe6 v ustata ne e mnogo priatno.
01.04.04
11:38
Продукта на всяка фирма ли може да се пие с кисело мляко?
Да не стане така че на някои продукт да му неутрализирам деиствието или пък после да имам стомашни проблеми?
Spored men da. Ot kiselo mliako v nikakuv slu4ai ne moje da ti stane kofti na stomaha. Ta nali ima bakterii , koito spomagat za hranosmilaneto i usvoiavaneto na hranata. Taka 4e si pii proteina spokoino s kiselo mliako, a i e vkusno. (samo ne v kiselo mliako s par4enca plodove, 4e e otvrad spored men :) ) Ako niakoi ima drugo mnenie da go spodeli. Az ti go kazvam ot li4en opit tova, ne iskam da ti go natrapvam za6toto ne sum expert…
01.04.04
12:02
Разбъркваш го с киселото мляко или как?
Ami mislq(samo taka si spomnqm) 4e nqkude pi6e6e 4e ne e hubavo proteina da se vzema s kiselo mlqko 6toto se zabavq usvoqvaneto mu.
Някой ще ми препоръча ли някакъв български протеин, защото нямам излишен кеш за щатски ласки сега :)
Досега не сам пил български, защото винаги сам си мислил, че 50% в него са трици :)
Кажете някои, който става на вкус, лесно се разбива (не става на бучки) и не причинява газове :shock:
10х
04.04.04
13:51
На Нутрим е Pure Whey Pro-то е най-добрия избор,и не е скъп.
Откъде мога да си го взема, защото в магазините които знам има май само чужди продукти и има ли разлика в цените в отделните магазини?
04.04.04
21:49
Gotcha можеш да си го купиш от JC на Пиротска,мисля че го имаше и в Метро и Била.