ИЗтрито мнение

Темата е заключена.

04.05.09
08:20

Вчера в дневника на Иван Шишмнов постнах линк към сайта на Белчо Христов.Днес видях,че е изтрит.Не знам кой го е изтрил и защо е изтрит?В правилата не съм видял забрана за побликуване на линкове,а дори и да е така...нима ще се цензурират всички линкове към онлайн магазини и продукти? Прости искам да знам кой и защо ?

Темата беше редактирана от Стефан Симеонов на 04.05.09 20:34.

tra^la^la хехе :) грешиш, не беше в моя дневник, а в този на Емзо, и не е голяма работа, че са ти го изтрили аз го видях и потвърдих достоверноста на линка, чрез лично съобщение. Така или иначе нищо не си изгубил като информация. Просто си има правила за конкурентност между сайтове и затова са ти го изтрили няма нищо лошо да е подобна политиката на сайта и форума. Предполагам, Белчо би реагирал по същия начин ако там пуснеш линк към друг бг сайт.

04.05.09
08:34

Аз искам да знам кой и защо.И защо Белчо може да поства линкове към сайта си,а аз не?

Със сигурност причината не е заради конкуренция между сайтове, още повече, че между изданието и блога на Белчо Христов няма такава (ако се огледате наоколо, ще видите изобилие от линкове към други страници). Възможно е emzo като основно действащо лице в дневника си да е решил какво да присъства там.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 04.05.09 09:21.

04.05.09
12:51

що ли емзо е решил,че моето мнение е спам и го е махнал а е оставил другия очевиден спам..

04.05.09
16:26

Ми питай го емзо на ЛС. Не мога да те разбера какво искаш сега... Дневникът си е негов, ще си трие което мнение си реши...

04.05.09
18:39

Аз го изтрих, не смятам, че има нещо общо с дневника ми.И не бой се, не е само твоя пост и др. ще зачистя, че доста отклонения има(причината е Иван Шишманов), просто не ми е останало време.

ЛОЦК

Мнението беше редактирано от emzo на 04.05.09 18:45.

Пък баш с Белчо едва ли може да става дума за някаква остра конкуренция.
Да, човекът си стартира собствен път, ниша си разработва във Варна, има си хора, опитва и с Интернет... Сигурно имаме обща аудитория.
Макар и далеч да не сме едо и също нещо.

Но той винаги е членувал и е бил полезен така, писал е материали за изданието, беше титулярен като се събирахме едно време докато следваше в София....
Така че, изтрито е мнение, а не на Белчо Христов цитата...

Прощавай, Емзо, е писах след теб, просто познавам човека и ми се стори, че темата седи двузначно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1