30.01.05
21:18
Тук виждам че доста хора се притесняват от това че срока на протеините им е изтекъл или нещо от сорта.Искам да ви съобщия,че един приятел току що свърши една кутия протеин на MLO,срока на която беше изтекъл през.....
март 1998
Кутията е ламаринена и се отваря като консерва с риба :x :x
Съжелявам че не можах да сканирам етикета,щого го е хвърлил,но при следващия случай ще се погрижа.
30.01.05
21:33
Аз точно поради тази причина спрях да си купувам хранителни добавки (внос) или им е изтекъл срока на годност или изобщо не е отбелязан. Всички с по-дълъг и не чак толкова дълъг стаж в залата знаят за какво говориш.
31.01.05
08:52
Струва ми се фирмите вносители правят “шашмалогии” със срока на годност.Мене ме не ме притеснява факта, защото вече не изоолзвам добавки, но все пак е адски нагло и некоректно спрямо потребителите да се продават с изтекъл срок на годност.То не стига че ги продават с двойна и тройна надценка , а и ако срока на годност им е изтекъл....
Българска работа отвсякъде...
по-здрави
31.01.05
10:44
Ми то това добре ли е, Мишкин?(no offence)
Това е нагледно доказателство доколко са с естествен произход протеините и доколко са тъпкани с консерванти, остатъчни химикали от хидролизата или каквото е там и друго....
И после - “Взимайте протеин, той се усвоява три пъти по - добре от пилешкото, пък има два пъти повече протеин”.....
Направо да ти дойде да отидеш да им направиш пълен химичен анализ на цялата кутия....