Към Модераторите

Темата е заключена.
VV

30.01.05
02:16

Знам че не толерирате информацията отоносно продажбата на стероиди, но мисля че трябва да направите една такава тема в която всеки който иска да си намери стероиди да си задава конкретния препарат, и който знае от къде може да се купи качествен такъв да му връща отговор като ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ или на E-MAIL. Защото съм забелязал че повечето пъти когато някой иска инфо относно пподажбата на стероиди, темата му бива изтривана. Все пак е направен цял раздел за ЗАБРАНЕНИТЕ МЕДИКАМЕНТИ, в който се показват и плюсовете и минусите на стероидите, и който си е навил на пръста да се назоби нищо не може да го спре. Та това ще е един вид помощ, защото хората с информация за качествени стероиди ще помагат на тези които не знаят от къде да си вземат, и ще им спестят много проблеми последвали от употребата на ментета и боклуци. Нали това е целта ” Да си помагаме ” :). И лично мен ме интересува дали в suplemetns.net са хубави стоките или може би има по сигурни източници и така.....
П.П. Ако смятате че идеята е глупава изтриите поста ми и забравяме, Няма да се сърдя :)

30.01.05
09:39

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=2097 -ето ти тема в, която е опсъждано това, което те интересува.
Ние си имаме политика за този раздел и единственото, което можем да направим е да ви дадем свобода, но без да нарошавате правилата или моралните ни ценности.
по-здрави

Значи, човек - ако ние изтриваме, ти най вероятно няма как да забележиш това. Просто - много сме, силни сме, а сме и бързи :) Няма да има какво да четеш просто.
Това, което вероятно си забелязал действително, са заключените теми.
Заключените теми са теми, в които не може да се пише, но никой никому не пречи да се пращат ЛС или мейли. Ако човекът е искал, е можел да си публикува мейл и в темата и в профила - едно от изискванията на админа беше за валиден Мейл.
И, както сам се сещаш, заключените теми не стоят с месеци, след време преминават в архива. Може би това имаш предвид? Ако на някого сериозно сме попречили да комуникира с някой, в най лошия случай може да пише до някой модератор и да го помоли да му каже кой участник е писал темата, за да може да си пишат... Не мисля, че чак толкова зле ще се отнесат модераторите, че да пречат и да си комуникират потребителите.
Но сам с сещаш, написаното тук е публикувано, а за публикуваното ние носим отговорност... Именно поради тази причина някои неща са забранени.
Поздрави.

VV

31.01.05
09:02

Ок прав си :) . Та я сега на ухо тихо без никой да разбере ми кажи: Тва в suplements.net бива ли го или е шитаво :):):):) :twisted:

Емо питай, той е пазарувал от там. В общи линии май много хора пазаруват и няма много негативни отзиви.

VV

31.01.05
11:36

Еми там ще е значи 10х :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1