04.05.09
21:37
Много моля, по-младите младежи и девойки пишещи във форумите на BB-Team, преди да постват мненията си да проверяват написаното от тях за граматически грешки. Хора, какво научихте или ви учат в училище? Писна ми да чета олигофренски написани въпроси и мнения по различни теми. Толкова е грозно и неприятно да чете човек неграмотно написани изречения с толкова правописни грешки. Модератори, обърнете внимание моля!
Благодаря.
Темата беше редактирана от Стефан Симеонов на 05.05.09 14:35.
х2, напълно подкрепям, макар че модовете едва ли могат да помогнат в случая. Е, ако организират курсове по БЕ...
04.05.09
22:16
И колко пъти ще я правите тази тема за “правописа” във форума???
Хора, писна ми да гледам тази тема всяка седмица. Осъзнайте се Моля!
казано от DiscoveryCold на 04.05.09, 22:16:
И колко пъти ще я правите тази тема за “правописа” във форума???
Хора, писна ми да гледам тази тема всяка седмица. Осъзнайте се Моля!
А, не ти ли писна от циркаджийски писания?
04.05.09
23:33
казано от Иво Радев на 04.05.09, 22:57:
А, не ти ли писна от циркаджийски писания?
Мене лично не ми дреме. :) Те са си виновни,че са идиоти. Да не можеш да пишеш и/или четеш е едно от най-срамните и жалки неща за всеки човек.Озадачава ме факта,че пишат големи текстове,пъъълни с правописни,пунктуационни и дори логически грешки :), а после се извиняват най-отдолу...е не ги ли е срам поне малко... Сякаш е нормално да не можеш да пишеш...ми не е нормално,хич даже.Все едно да си сакат,ама е по-зле,защото си си го направил сам на себе си. : ))
Мнението беше редактирано от BusyMan на 04.05.09 23:36.
05.05.09
04:14
Правилата при машинопис, както и при писане на клавиатура гласят - Интервал след препинателните знаци ;)
Dead fix it! :)
05.05.09
04:20
Тази тема е свързана с тази тема:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/37705/
Иначе Иво Радев образование не се налива с фуния. По лесно е да го нямаш, отколкото да го имаш. От личен опит знам, че тока и хората ходят по най-ниското съпротивление без оглед на това, дали за в бъдеще няма да има по-голямо съпротивление.
05.05.09
07:56
Хора тук не е форум за български език и литература.
Второ не смятам, че всички модове трябва да се превърнем в начални учителки и да поставяме оценки на постовете.
Да съгласен съм и мен ме дразнят подобни опити да пишат разни индивиди, но не можеш да накараш някой да пише правилно при положение, че не може.
казано от Иво Радев на 04.05.09, 21:37:
Много моля, по-младите младежи и девойки...
Де да бяха само по-младите.
казано от Power&Beauty; на 31.03.09, 18:34:
...ефтина...
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.05.09 08:38.
05.05.09
11:59
казано от head_hunter на 05.05.09, 07:56:
Хора тук не е форум за български език и литература.
Второ не смятам, че всички модове трябва да се превърнем в начални учителки и да поставяме оценки на постовете.
Да съгласен съм и мен ме дразнят подобни опити да пишат разни индивиди, но не можеш да накараш някой да пише правилно при положение, че не може.
Модовете никой не ви кара да правите нищо.Няма как да забраним ниското образование. :)
Много моля, по-младите младежи и девойки пишещи във форумите на BB-Team, преди да постват мненията си да проверяват написаното от тях за граматически грешки. Хора, какво научихте или ви учат в училище? Писна ми да чета олигофренски написани въпроси и мнения по различни теми. Толкова е грозно и неприятно да чете човек неграмотно написани изречения с толкова правописни грешки. Модератори, обърнете внимание моля!
Благодаря.
Подкрепям. Не е нужно човек да е филолог, за да пише що-годе грамотно. Допустимо е да се прави по някоя - друга грешчица, но се срещат и фрапиращи постове. В интерес на истината самият ти си изпуснал една запетая (преди пишещи). Но не е работа и на модовете. Аз лично като видя разни постове с 6 вместо Ш и тем подобни да питат за това или онова директно затварям темата. Модераторите не са даскали.
ПП. Не се заяждам :)
Мнението беше редактирано от ozo на 05.05.09 12:48.
Да, всъщност не съм прав за модераторите. Моля да ме извинят. Но ми писна да чета неграмотно написани изречения.
казано от ozo на 05.05.09, 12:46:
Благодаря.Подкрепям. Не е нужно човек да е филолог, за да пише що-годе грамотно. Допустимо е да се прави по някоя - друга грешчица, но се срещат и фрапиращи постове. В интерес на истината самият ти си изпуснал една запетая (преди пишещи). Но не е работа и на модовете. Аз лично като видя разни постове с 6 вместо Ш и тем подобни да питат за това или онова директно затварям темата. Модераторите не са даскали.
ПП. Не се заяждам :)
Аз лично си позволявам да редактирам правописни грешки, НО само като съм на кеф.
05.05.09
14:33
Освен да заключим и тази тема, друго решение не виждам.
Моля, отворете я пак като имате решение да предложите.
Иначе на мен пък ми иват вповече постоянно на всеки няколко месеца теми за:
- неграмотното писане
- повтарящите се теми от нови потребители
- липсата на информираност и на познаване на сайта от новите потребители.
Ма вярно е всичко това, и?
И те не свършват тук ,следват забележки от страна на старите към новите, караници, оплаквания... И излишни нерви, защото всеки малограмотен, даже и да бъде баннат, скоро се заменя от двама нови...
Тия неща са ФАКТ. Никой не ги иска, но няма какво да направим.
Няма да трия темата за да могат които трябва да я прочетат. Но според мен тази тема само води до последстващи дразги и пререкания и нищо не решава. Така че въпреки че идеята е да е полезна, може би по - скоро е вредна...
Не е форума мястото където младежите трябва да стават грамотни.
Иначе в тази тема дали еднаквите мнения ще са 10 или 100, няма значение и нищо не променя. Ако очаквате малограмотните да се включат и да ви оборят, няма да се случи.
Съответно зле ограмотените се множат и на улицата ги търпим... Следователно, и тук се налага... Няма какво да правим и проблемът е много по - дълбок от това “защо някой дето не може да си пише името пише във форумите на bb-team”.
Поздрави!