Възможно ли е отслабването с тази диета?

IN

05.05.09
13:33

Като почнах НВД и ми беше много гадно,цял ден чувствам глад и недояждане и на моменти ми ставаше лошо.Отказах се вреди ми на здравето.Възможно ли е отслабване с диета с отрицателен калориен баланс,независимо П/В/М?Сега ям нормално количество въглехидрати/протеини/мазнини през 2-3 часа,някой път и през 1 час ако огладнея.Въглехидратите не ги знам точно колко са,но са над 100.То не е точно диета,а здравословно хранене.ОКБ ми е ~2150,но аз не изяждам толкова,просто немога да се тъпча.Пак си правя кардио и тренировки.

Прочети малко за Равномерно Балансирана Диета (РБД), може да се окаже, че точно нея правиш без да знаеш. Виж линковете:

http://www.bb-team.org/articles/908/

както и

http://www.bb-team.org/articles/910/

Просто се порови из сайта, виж кое е най- удачно за теб, има най различни видове диети.

05.05.09
13:48

казано от insanepower на 05.05.09, 13:33:

Като почнах НВД и ми беше много гадно,цял ден чувствам глад и недояждане и на моменти ми ставаше лошо.Отказах се вреди ми на здравето.Възможно ли е отслабване с диета с отрицателен калориен баланс,независимо П/В/М?Сега ям нормално количество въглехидрати/протеини/мазнини през 2-3 часа,някой път и през 1 час ако огладнея.Въглехидратите не ги знам точно колко са,но са над 100.То не е точно диета,а здравословно хранене.ОКБ ми е ~2150,но аз не изяждам толкова,просто немога да се тъпча.Пак си правя кардио и тренировки.

Ако не ти понасят толкова диетите ,може да пробваш по този начин , но пак трябва да има ограничения - сладко ,млека ,никакви въглехидрати след 14 часа и тн.Мисля ,че става и така.

IN

05.05.09
14:47

казано от kilima7 на 05.05.09, 13:48:

казано от insanepower на 05.05.09, 13:33:

Ако не ти понасят толкова диетите ,може да пробваш по този начин , но пак трябва да има ограничения - сладко ,млека ,никакви въглехидрати след 14 часа и тн.Мисля ,че става и така.

Никакви въглехидрати след 14 часа..кви са тия простотии ?

Да,разбира се ограничавам се не ям сладки работи,..абе изобщо не ям нищо вредно.

insanepower като колега (човек на диета), ще те посъветвам да не бързаш с квалификациите и да определяш кое е простотия и кое не. Дадох ти два линка от които може да искараш още сумати статии. Седни почети научи, пак почети разрови виж кое как ЗАЩО, потренирай, анализираи смятай нагаждай и тогава пак се върни с конкретни въпроси.

05.05.09
15:01

Ами про***тия е,щото човека е казал,че нвд не му понася,добре го ориентирахте към рбд обаче ;)
Пробвай нея диета-въглехидрати с нисък-среден ГИ през целия ден и на ранна вечеря.НЕ забравяй мазнините също да са ти високи(равни на въглехидратите по калории).Аз съм на този режим и чистя в момента.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1