Моля за помощ!

05.05.09
14:09

Ами начинаещ съм и постнах една тема в раздел хранителни добавки и ме пратиха първо да си съставя хранителен режим.
За няколко дни тук изчетох доста неща.. но не мога да си съставя сам хранителния режим.Разглеждах формули и какво ли не.. моля ако някой може да ми помогне ще му бъда много благодарен..
Години - 17г.
Ръст  -  1.76см.
Тегло - 72кг.
Цел - искам да кача мускулна маса.. на тренировки ще бъда от 12;30
Ако някой може да ми състави 1 хранителен режим ще съм му много благодарен.

05.05.09
14:14

ееее, ама ти съвсем на готово чакаш. Положи малко усилия.

05.05.09
14:23

казано от Стоянчо на 05.05.09, 14:14:

ееее, ама ти съвсем на готово чакаш. Положи малко усилия.

Стоянчо.. опитвам се да направя нещо от 11 часа на обяд до сега..но съм като индианец - пишеща машина..много четох и ми е доста трудно за разбиране..но както и да е.
И все пак мерси ще се оправя :long:

05.05.09
14:58

Ами щом ти е трудно можеш да отидеш до някоя зала или магазин където изготвят такива програми. Съответно плащаш определена сума...

05.05.09
15:05

Разбира се, че така никой няма да ти даде програма. Съветът ми е погледни другите теми за ВВД, виж някой режим, който е бил одобрен, направи го годен за теб и го предложи тук. Някой, който разбира от тези неща ще го анализира и така :)

PR

05.05.09
15:08

казано от Nikolaiz на 05.05.09, 14:09:

Ако някой може да ми състави 1 хранителен режим ще съм му много благодарен.

Гледай ти...какъв тарикат...тук се дават съвети **** За това което искаш ти се плаща...!!!

П.П.  Послушай ** toun **

05.05.09
15:25

OK OK OK ! Разбрах!!! не е нужно всички да ме увиквате! Казах ви че не разбирам още от тези неща! И “Професор”.. казах “-БЛАГОДАРЯ ВСЕ ПАК” и замълчах нали.

Мнението беше редактирано от Nikolaiz на 05.05.09 15:29.

05.05.09
18:50

Постни един примерен режим и ние ще ти помогнем да го оправиш :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1