Погледнете Това в сп. Мускули и Фитнес абе РЕЗИЛ

23.01.05
15:36

Модерирано от Емил http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=34399#34399
—————-
В броя  на корицата на Мускули и Фитнес с големи букви пишеше РЕКОРДНИ 56.5 сантима ръка в България и като отворих на статията О Ужас неква дебела слуз (сори за израза) поне 200 кила и ми показва няква ръка 56.5 супер,супер мазна ЛЕЛЕ докъде стигнахме.Не че се хваля имам 56 ръка и е 100 пъти по добра от на този и не съм мазняк като него.Догодина ще се скъсам и ще направя 57-58 и ще ги викна да ме снимат от М и Ф да видя дали ще дойдат и ще напишат Рекордна ръка на АСТОР (ще го направя вервайте ми)
П.С. И даже въпростната личност отправяше предизвикателство към врачанина Цветко Цветков ЛЕЛЕ Вашите коментари....

JI

23.01.05
17:33

Има ли електронно издание това списание  :oops:  ако има дайте сайт да видя 8)

23.01.05
17:41

Е това ако не е смеххххххххх! :lol:  :lol:  :lol:
трябжа да го видя тоя сме6ник!
Относно за Цветко (Все пак и аз сам Вра4анин  :D )О6те много химя има да избоза догде му стигне на нивото!Все пак вси4ки знаем 4е коли4ествено оцененото-не зна4и ка4ествено!!!
:D :D :D :D

23.01.05
17:50

тоя ако се ичисти ръката му ште стане 40 см сигорно яка свинкя е  :lol:

23.01.05
18:14

:lol:  :lol:  :lol: Едно от първите неща които видях на корицата беше:“56.5 ръка измерена в пловдив”. Та разгръщам аз списанието да видя какъв е тоя мутант - и кво мислите някакъв мазем тип гордо “стегнал” лоената си топка наречена бицепс и се усмихнал самодоволно . Ха ако става дума за такова качество , то има и със 70 ръце  :lol:  :lol:  :lol: АВЕ ГОЛЯМ СМЯХ  :lol:  :lol:

23.01.05
19:01

Абе и аз го прочетох днес на корицата ;) Има ли нещо заслужаващо си в това списание, та да си го взема? Че само заради това не мисля да си го купувам ;)

23.01.05
19:08

Просто немам думи как може такава излагация.... не ми е ясно това, уж компетентни хора го пишат :?:  :?:  :evil:

23.01.05
21:11

Абе че то ако е така , ако дадени хора от нашия саит се снимат за това списание , направо ще им скрият шапката , верваите ми!!! 8)

23.01.05
21:27

безодговорно изказване 58 ръка
рони колман е 59 на олимпия бил
ти ако направиш 49 релефна пак ще е добре

24.01.05
09:20

На олимпия е нормално 59! Може да се дигнат 2 сантиметра винаги дори и да става въпрос от 56-7 на 59. Иначе и мен ме дразниха преди Мускули и фитнес защото дадоха някво си момче на 16 години с 42 ръка и било мноо яко, а мойта на 15 години беше 47см и им пратих писмо даже да им кажа :)) . А Светомир Хубенов ми писа едно писмо после му отговорих и ми изпрати накрая вирос. Може и без да иска защото по някой път както знаете се закачват вироси и се самоизпращат.
по-здрави

24.01.05
10:10

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]В броя  на корицата на Мускули и Фитнес с големи букви пишеше РЕКОРДНИ 56.5 сантима ръка в България и като отворих на статията О Ужас неква дебела слуз (сори за израза) поне 200 кила и ми показва няква ръка 56.5 супер,супер мазна ЛЕЛЕ докъде стигнахме.Не че се хваля имам 56 ръка и е 100 пъти по добра от на този и не съм мазняк като него.Догодина ще се скъсам и ще направя 57-58 и ще ги викна да ме снимат от М и Ф да видя дали ще дойдат и ще напишат Рекордна ръка на АСТОР (ще го направя вервайте ми)
П.С. И даже въпростната личност отправяше предизвикателство към врачанина Цветко Цветков ЛЕЛЕ Вашите коментари....

Првилно,djgorgio.Наистина пълна излагация.Да се снима подобна безформена маса-тъпо,а да се пояснява “това е бицепс” е добре защото едва ли някой би разбрал.Хубаво че това ти да да ва импулс за повече тренировки,че повечето биха се успокоили :lol:  :lol:  :x

24.01.05
10:15

Това можеби е политика на списанието да дават някви си ‘яки” :)) кукуригота за да не ни депресират. Защото едно е да видиш някав и да кажеш по-добър съм от този, а пък тия кво го хвалят толкова, а друго е да видиш някав супер як и да го прехвалят защото може и човек със слаба психика да се комплексира.
по-здрави

24.01.05
11:50

Ай djgorgio-ASTOR със тебе сме  брат.  Трябва ти още малко експириъс за още сантиметър два и после ви предлагам ако  не доидат от МиФ при планината да те снимат да отиде планината пред редакцията на  МиФ и да им се изакаме точно на  страницата кадето е тоя шиш. Щот те маи точно тва са направили с тоя - едно голямо осиране!

24.01.05
13:40

Защо ли не се учудвам!

24.01.05
20:00

тоя на списанието е ебаси смешника аз по сланинеста ръка от тази не съм виждал няма грам мускул а бе пълен ташак

24.01.05
21:18

По-грозна ръка не съм виждал. То тоя изглежда даже все едно не е тренирал  :twisted:  Не е толкова важно колко ти е голяма ръката, а как изглежда!!! Той и 80 см ръка да имаше се тая - пак е същото прасе (извинявам се за израза, ама който го е видял същото ще каже)

25.01.05
00:10

[quote author=“emil_mlo”]На олимпия е нормално 59! Може да се дигнат 2 сантиметра винаги дори и да става въпрос от 56-7 на 59. Иначе и мен ме дразниха преди Мускули и фитнес защото дадоха някво си момче на 16 години с 42 ръка и било мноо яко, а мойта на 15 години беше 47см и им пратих писмо даже да им кажа :)) . А Светомир Хубенов ми писа едно писмо после му отговорих и ми изпрати накрая вирос. Може и без да иска защото по някой път както знаете се закачват вироси и се самоизпращат.
по-здрави

Така е и аз им писах за един дечор (на 20) правел следното за сгъване с ез-щанга на 60-8 на 70-8 90-8 с 50 ръка и му писах писмо на хубенов ама не ми отговори че му направих стабилна критика да си проверяват материалите дето ги пишат.Казваш му я покажи и да няма хън мън ама вдигал съм ги преди 5 месеца и т.н

[quote author=”Петко К”]Абе и аз го прочетох днес на корицата  Има ли нещо заслужаващо си в това списание, та да си го взема? Че само заради това не мисля да си го купувам

Това е най слабият им брой и ако не беше тая емоция с ръката щеше да съм много ядосан за 4.50 които дадох
П.С. А Има ДВД с олимпия нутришън турнира

25.01.05
09:07

С оптимум нотришън и аз се чувам през целото време яко крещене беше се едно бях напушен. :)) Ае просто шол беше и яко се навиках.
по-здрави

FL

27.01.05
01:08

цеко е известен пловдивски мутраген от близкото минало(ако се сещате,имаше едни стрелби пред една дискотека преди 10тина г,един застрелял друг,после се съдиха сумати време...:)явно статията беше,своево рода подмазване от страна на др.хубенов(и продължение щяло да има).мд в доста броеве има снимки на цеко.с такива статии,колко му пада реномето на това списание,доста смях имаше около тоя брой:))
Моля пишете на кирилица! Спазвайте правилата във форума! Преведох поста ви.
Емил

28.01.05
22:55

майкооооо абе ква е тая свиня бе. какво общо има тоя с културизма?! той е за сумист. резил не ами незнам.. как не ги е срам да слагат такива снимки в това списание?! много ми паднаха в очите. ама то такива бидони с по 50 ръка кажи речи под път и над път.. :?

29.01.05
09:14

[quote author=“noolo6”]майкооооо абе ква е тая свиня бе. какво общо има тоя с културизма?! той е за сумист. резил не ами незнам.. как не ги е срам да слагат такива снимки в това списание?! много ми паднаха в очите. ама то такива бидони с по 50 ръка кажи речи под път и над път.. :?

А така сега вече и аз мога да кажа на 100% че тоя на снимката е пълен смешник и яко тлъст щото вече го видях и аз тва списание и тва ми било билдер тц тц тц  :evil:

29.01.05
18:15

То по тая логика и “баба Донка” от етажа има 50 ръка да ви кажа
П.С. Тука нешто на подмазване,уреждане мирише работата

MR

30.01.05
21:44

астор не че нещо тоя там наистина е мазен ама ти па нямаш никво право да критикуваш които и да е било то др.хубенов или тоя дето са го снимали да и мазен е и аз го видях но щом са го снимали а не са снимали теб и 100 теми да постнеш и да се възмущаваш все тая . а и ти къв си да му кажеш “мазняк” не че нещо ама сам ти виждал снимките и твоята ръка е доста мазна няма грам релеф и тука ако те мислият за много як и ти дигат самочувствието толкова че да пускаш такива теми просто си фарли PC-то през прозореца щото и ти си нищо по-различно от тоя нито гръб имаш кой знае колко голям нито нищо на снимките двоен бицепс от пред стоиш като някав квадрат и тука сичките ти се кефат че ти е голяма ръката незнам си кво правел си с много килограми ама що не постнеш 1 снимка гола до кръста да видим дали ще седиш така малко се съмнямвам
:evil:

А ти какво право имаш да критикуваш Астор?!? Внимавай да не пишеш такива злобни мнения!! Ако имаш нещо против Астор му пиши  ЛС. Макар че не виждам основание ти да критикуваш който и да е потребител по такъв начин!!!

kaloiancho

RH

30.01.05
21:49

[quote author=“zl0bil”]астор не че нещо тоя там наистина е мазен ама ти па нямаш никво право да критикуваш които и да е било то др.хубенов или тоя дето са го снимали да и мазен е и аз го видях но щом са го снимали а не са снимали теб и 100 теми да постнеш и да се възмущаваш все тая . а и ти къв си да му кажеш “мазняк” не че нещо ама сам ти виждал снимките и твоята ръка е доста мазна няма грам релеф и тука ако те мислият за много як и ти дигат самочувствието толкова че да пускаш такива теми просто си фарли PC-то през прозореца щото и ти си нищо по-различно от тоя нито гръб имаш кой знае колко голям нито нищо на снимките двоен бицепс от пред стоиш като някав квадрат и тука сичките ти се кефат че ти е голяма ръката незнам си кво правел си с много килограми ама що не постнеш 1 снимка гола до кръста да видим дали ще седиш така малко се съмнямвам

абе пич кво се заяшдаш с хората всеки може да си изразява мнението свободно като искаш да се заяждаш ходи му го кажи на Астор в лицето ако ти стиска.

30.01.05
21:59

[quote author=“zl0bil”]астор не че нещо тоя там наистина е мазен ама ти па нямаш никво право да критикуваш които и да е било то др.хубенов или тоя дето са го снимали да и мазен е и аз го видях но щом са го снимали а не са снимали теб и 100 теми да постнеш и да се възмущаваш все тая . а и ти къв си да му кажеш “мазняк” не че нещо ама сам ти виждал снимките и твоята ръка е доста мазна няма грам релеф и тука ако те мислият за много як и ти дигат самочувствието толкова че да пускаш такива теми просто си фарли PC-то през прозореца щото и ти си нищо по-различно от тоя нито гръб имаш кой знае колко голям нито нищо на снимките двоен бицепс от пред стоиш като някав квадрат и тука сичките ти се кефат че ти е голяма ръката незнам си кво правел си с много килограми ама що не постнеш 1 снимка гола до кръста да видим дали ще седиш така малко се съмнямвам

пич, я се осъзнай малко бе!

30.01.05
22:14

:arrow: Първо на първо нито съм тръгнал да се състезавам нито искам някой да ме снима ,нито ако искат да ме снимат ще се съглася.
:arrow: Второ Сега чистя мазнините и съм в съвсем друга форма,пак 100 пъти по добре от мазния на снимката дори и преди да започна да свалям,и на края на цикъла си ще постна нови снимки.
:arrow: Трето компютъра си ще изхвърля на твоята кратуна дето се заяжда с хората и не знае какво пише.
:arrow: Четвърто хората не ме уважават заради ръцете ми а защото ме познават доста по добре от теб, неукия.
:arrow: Пето Гърбът ми е 145 и ако застанеш до мен ще изглеждаш като някоя бубулечка вярвай ми.
:arrow: Шесто тия килограми дето ги вдигам и се гордея даже ти само ще сънуваш и ще те човърка отвътре.
:arrow: Седмо а ти какъв си бе ?
:idea: П.С. Ако имаш нещо да ми казваш или ела при мен (съмнявам се че ти стиска, щото ще те истискам) или използвай ЛС,@-маил или ICQ за да не се излагаш пред хората :evil:  :evil:

30.01.05
22:22

Офтопик- Съобщение от модератор:
Моля спазвайте добрият тон във форума! Лични напатки и обиди няма да бъдат толерирани във форума и ще следват санкции!
Емил

Иначе по темата само мога да кажа, че личната ми позиция е в подкрепа на Астор. Защото аз лично не харесвам списанието от което е този гаф и не подкрепям изявите на подобни хора.
по-здрави

30.01.05
23:22

Извинявайте на всички членове на форума (Админи,модератори,юзери) че трябваше да видите това но когато някой те нападне и то неподготвен се палите нали.Именно това беше в горния пост но аз съм готов ако човека се извини (може и чрез ЛС)и аз ще го последвам и ще изтрия мнението.
Още веднъж извинявайте за глупостите с които ви занимавам

30.01.05
23:23

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Така е и аз им писах за един дечор (на 20) правел следното за сгъване с ез-щанга на 60-8 на 70-8 90-8 с 50 ръка и му писах писмо на хубенов ама не ми отговори че му направих стабилна критика да си проверяват материалите дето ги пишат.

Ако си гледал броя от лятото със Светомир Андреев - (на 20 години с 50 ръка ) това за тежестите е 100 % вярно гледал съм му тренировката  в Херкулеса.Ако е за друг - не знам.
А тоя тип Цеко оня ден го писаха по вестниците че държал всички курви в Пловдив и го арестуваха на Самоков.
Бяха го снимали и в 24 часа с черна лента на очите на първа страница
и отдолу пишеше
Гардероб
Ако некой си мисли че мутри нема вече....

30.01.05
23:30

Да апсолютно си прав и целта ни е тонът във форума да е приятелски и да си одаваме уважението, което заслужаваме. Все пак трябва да има интелигентни разговори и т.н. и подобни емоционални стресове в интернет не са здравословни и желателни. Интернет по мое мнение не е много здравословен защото се губи физическата връзка с индивида и мозака малко се шашка. А и си изготвя шаблонни разбирания на интернет и писанията и тъка нататъка. Когато шаблоните се нарушат или се накърни личноста е малко кофти. Но все пак да бъдем силни психически индивиди и няма нужда от подобни шашове и сривове в системите. А до накърнение на личноста няма да допуснем да се стигне каквото и да става!

30.01.05
23:31

Май той беше щом казваш че си го виждал вервам ти той каза че е “малко на химия” чак толкоз ли помагат тези стероиди незнам вдига 60-8п 80-8 и  в последната серия 90 чиста 8-ца което според мен е много но ако си го виждал да вдига 90 8 пъти ще съм длъжен да ти повярвам

30.01.05
23:33

Ако не за друго аз гарантирам за размерите на Светомир ае много е голям пичагата.
по-здрави

30.01.05
23:36

На тази тренировка присъстваше и Юли НЕМУЗНАМФАМИЛИЯТА -
(класира се трети на републиканското в най-тежката категория)- и гледаше като треснат.

30.01.05
23:39

То кой няма да гледа като треснат това са си 90 кила доста са си тежки

RH

31.01.05
00:06

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Май той беше щом казваш че си го виждал вервам ти той каза че е “малко на химия” чак толкоз ли помагат тези стероиди незнам вдига 60-8п 80-8 и  в последната серия 90 чиста 8-ца което според мен е много но ако си го виждал да вдига 90 8 пъти ще съм длъжен да ти повярвам

Доста послъгва тоя пич според мен 8 на 90 и то чиста не вярвам това са мнго кг

31.01.05
11:09

Може уе брато те ръцете са му къси и това ще рече по-малка амплитуда май. Нале е така.

31.01.05
11:29

По важни са залавните места на мускулите така лоста се удължава и с по малко усилия се вдига дадена тежест

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1