05.05.09
14:47
Здравейте ! :) Ще ви помоля да ми кажете подходящо ли е при НВД свинско месо ? Благодаря предварително.
казано от Костадин на 05.05.09, 17:43:
Стига да е изчистено-НЯМА ПРОБЛЕМ.
Айде бе къде го чете това ? Кой ти каза че трябва да е изчистено ?
НВД е нисковъглехидратна диета нали? Еми значи е подходящо, свинското си е доста нисковъглехидратна храна, както и да го гледаме - изчистено или не :)
Хмм....принципно доста често консумирам свински вратни пържоли или котлети запържени в тиган без мазнина, и понеже всеки втори повтаря колко е било вредно свинското мислех да ги махам, а не ми се иска.Не съм забелязал да се омазнявам от тях, но пък може би наистина е по-добре да ги махна, заради холестерола ?
Мнението беше редактирано от egx на 06.05.09 11:14.
казано от egx на 05.05.09, 20:18:
Хмм....принципно доста често консумирам свински вратни пържоли или котлети запържени в тиган без мазнина, и понеже всеки втори повтаря колко е било вредно свинското мислех да ги махам, а не ми се иска.Не съм забелязал да се омазнявам от тях, но пък може би настина е по-добре да ги махна, заради холестерола ?
Браво за човек който се е регистрирал 2005 год, да не знае основни неща... Абе човек яж си свинското какъв холестерол те гони... Този който консумираме няма никаква връзка с този вътрешния на организма... И като цяло холестерола не е нещо вредно, както всички го разглеждат...
Всеки си има мнение де аз не искам да оборвам никого със своето, но щом нещо ти е вкусно и ти харесва защо да го разваляш ?
Поне изследвания правил ли си, щом толкова се притесняваш ?
казано от tonu на 06.05.09, 06:32:
казано от egx на 05.05.09, 20:18:
Хмм....принципно доста често консумирам свински вратни пържоли или котлети запържени в тиган без мазнина, и понеже всеки втори повтаря колко е било вредно свинското мислех да ги махам, а не ми се иска.Не съм забелязал да се омазнявам от тях, но пък може би настина е по-добре да ги махна, заради холестерола ?
Браво за човек който се е регистрирал 2005 год, да не знае основни неща... Абе човек яж си свинското какъв холестерол те гони... Този който консумираме няма никаква връзка с този вътрешния на организма... И като цяло холестерола не е нещо вредно, както всички го разглеждат...
Всеки си има мнение де аз не искам да оборвам никого със своето, но щом нещо ти е вкусно и ти харесва защо да го разваляш ?
Поне изследвания правил ли си, щом толкова се притесняваш ?
да,правил съм.всъщност както и да е.