Всичко за фат бърнерите тук

Темата е заключена.
LE

29.03.04
18:41

Мястото за всички въпроси свързани с фат бърнерите.

DO

30.03.04
00:43

nqkoi izpolzval li e SLM concetrate ili Fat loss formula na Musashi smqtam da si vzema SLm kajete si mnenieto pili li ste gi i kvo smqtate za tqh?

02.04.04
10:00

Личното ми мнение е че Мусаши са с неоправдано високи цени. Каквото съм пробвал не е било за такава висока цена. Доколкото знам даже имаше една статия за фет бърнерите в Олимп и мускули и фитнес за това колко много лъжат тия от Мусаши. Честно си казвам много съм се повлиял и от тия статии, а и само като погледна киро вълчев и митьо крика дето се фукат насам натам се отказвам.
Аз лично съм се насочил към Юнивърсал, но все още не съм решил, тъй като на мене все още не ми е дошло времето

04.04.04
16:57

Probval sam Slm. Priemach go za okolo 1 mesec, mesec i polovina. Ne moga da kaga dali sam svalil s nego mnogo maznini no pri vsichki sluchai ubiva apetita. A inache cenite naistina ne sa eftini. “Golqmata”  kutiq e 37lv ako ne se luga.

DO

04.04.04
22:26

mersi za otgovorite !

04.04.04
22:54

Здравейте!Няколко дена ме нямаше и си зех “Мускули и Фитнес” и попрочетох разни неща :)
1.Някои да е ползвал “Lipozan” na Nutrim???Какви са дейсвията му и т.н.Също така за да не поствам нова тема искам да попитам някой ползвал ли е “ISOTON” пак на Nutrim???
2.В списанието пишеше че е най-добре сами да си направим Fat-Burner:да си подберем съставки и т.н.Например да пием:Синефрин , Тирозин , Форсколин , 7ке и Зелен чай!!!Някви мнения по въпроса???
Моля за отговори!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1