Креатин ... Нужно ли ми е ?

23.01.05
19:52

Пия протеини на Нутрим Супрер Масс
въпроса ми е нужно ли ми е да пия Креатин
Сега започвам да тренирам

SH

23.01.05
19:57

Аз мисля че не.
не че много разбирам ,но креатина е повече за сила а ти сега започваш и мисля че ти трябва малко тренировки .

X_

23.01.05
20:03

:wink: бих си позоволил да те посъветвам следното...направи си една добра тренировъчна програма,включи и възстановяване,определи си целите които ще трябва да постигнеш и започни ...БЕЗ КРЕАТИН,и неговото време ще дойде,но по-нататък,ако има нещо ...питай :wink:

23.01.05
20:06

И аз се включвам в общия хор:D. Не ти трябва креатин засега, глупаво е да си изгърмиш всички патрони в началото, защото след време ще стигнеш фаза на застой и креатинът ще ти е много по-полезен тогава.
Честно казано, дори протеини на прах не са ти необходими в момента, между другото това което споменаваш не е протеин а е гейнър.

24.01.05
10:57

Аз имам стаж 5 години и когато и да съм пил креатин никога не е имало някакъв ефект.
по-здрави

24.01.05
11:05

Емо, както сигурно добре знаеш, 20% от хората са нечувствителни към суплементиране с креатин. Има разни модифицирани форми на креатина, които в твоя случай могат се опитат, но не съм достатъчно добре запознат с въпроса за да ти давам съвети.

24.01.05
13:56

Хе-хе в последните дни съм на тема кръвни анализи..
Емо.. пусниси един тест за CPK (ММ) и Креатин да видиш количеството на ензимите които осъществяват АДФ+КФ реакцията. Ако са много малко може и за това да не ти действа Креатина. Т.е. може да си запълнил депата на макс.. и да няма кой да го използва в тялото.. а не, че не ти “действа”  8)

24.01.05
14:35

ХАХАХ значи съм перманентно със запълнени депа. Ще си правя иследвания след 2 седмици ще вида дали мога да пусна и такова. Мерси за инфото и на двама ви!
по-здрави и успех

24.01.05
15:45

Абе като за начало според мен може и без креатин ама е препоръчително по късно заедно с другите добавки за маса да пинеш и малко креатинец  :lol:  :wink:

25.01.05
01:25

Малко спам: Креатина може да се разглежда като NoS-а при колите - като искаш да дръпнеш малко, ползвай го, но за кратко, за да не изгориш буталата... ъъ бъбреците да кажа  :lol:  :lol:  :lol:

25.01.05
14:30

Абе я стига с тия глупости!Никакви бутала няма да изгорят!Само дето още ти е рано за креатина-няма да има голям ефект,ако сега започваш да тренираш.

31.01.05
13:30

Креатина ти дава издържливост. При мене наистина има ефект. Ставам по-издържлив на тренировки. От него качвам, защото страшно огладнявам. Неприятен ефект е, че получавам газове от него. :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1