01.05.09
18:48
Пиех един Creatine monohydrate 99% , но от това задържане на вода целия отичах и се подувах.Кажете някоя друга добавка ( която не вреди ) , с която да заменя креатина.
Виж някоя креатинова матрица или някоя друга форма на креатина която не задържа вода - ЦЕЕ/Кре-алкалин....Аз след няколко седмици ще почна Сайз Он 2 кутии :) И Сайз Он задържа вода,но по-малко.
01.05.09
20:32
Купи си креалкалин или Креатин Етил Естер (не на прах). Може и някаква креатинова матрица. Те вече изключват монохидратната форма и задръжката на вода отпада като проблем.
01.05.09
20:38
SizeOn-a задържа вода, пробвай Cellmass на BSN и ще останеш най - доволен.
01.05.09
20:46
креатиновите добавки използвани разумно не могат да задържат толкова вода че чак “целия да се подуеш”... нещо си ваобразиаваш.... то ако беше така се питам колко вода ще задържаш от твърда химиа като метан ? Не преписвай някакви свръх възмойности на тая добавка ... По скоро си задържал вода от нещо друго и креатина само е помогнал малко , например прекомерна консумация на сол ,ако имаш повечко подкожни мазнини също мойе да задържаш повече вода , с две думи креатина задържа вода , но не чак толкова че да се подуеш като балон , за да стане това трябват повече от 1 причини ,или да имаш проблеми с бъбреците , сърцето , и др. помисли за това преди да хвърляш вината върху добавките....
02.05.09
14:53
Мен креатин монохидрит въобще не ми помага само ме издува За 20 дена само корема ми порасна с 10 санта,ама като изхвърлих водата са върна в нормалното си състояние бех пил некъв на BioTech ,британски ако не се лъжа
05.05.09
22:40
Дей тук стана като лаборатория.Ние тоя човек ше го уморим ....
Опитай първо с наи базовия и от него вдигаи летвата нагоре недеи да се изхвърляш в началото още на най-твърдите продукти , защото после нищо освен тях няма да усетиш , на времето само с добрия стар монохидрат получавахме супер резултати , но как очакваш да усетиш креатина ако преди това си бил на стероиди или по твърди продукти .... ИЗКЛЮЧЕНО Е !!! .. така че всичко е според зависи .... ;)
06.05.09
12:44
Благодаря за отговорите !
казано от Ivan Hristov Yanev на 01.05.09, 20:46:
креатиновите добавки използвани разумно не могат да задържат толкова вода че чак “целия да се подуеш”... нещо си ваобразиаваш.... то ако беше така се питам колко вода ще задържаш от твърда химиа като метан ? Не преписвай някакви свръх възмойности на тая добавка ... По скоро си задържал вода от нещо друго и креатина само е помогнал малко , например прекомерна консумация на сол ,ако имаш повечко подкожни мазнини също мойе да задържаш повече вода , с две думи креатина задържа вода , но не чак толкова че да се подуеш като балон , за да стане това трябват повече от 1 причини ,или да имаш проблеми с бъбреците , сърцето , и др. помисли за това преди да хвърляш вината върху добавките....
Нямам подкожни мазнини - 185см ; 76кг
06.05.09
17:20
Cellmass-а на BSN не задържа вода. На креатинова матрица е. Тамън днес ми свърши кофата та мисля да ходя да си взимам тея дни. Не задържа вода. Много съм доволен.
10.05.09
20:16
ок това значи отпадна а какво ще кажеш за другите поне 100 причини .... пииваш ли си вечер ? пушиш ли , стрес , недоспиване , всичко това оказва влияние ... в комбинация с креатина нещата се обръщат на 180 градуса ;) ... ако се използва добавката по указаните от производителя норми , при здрави хора е абсурд да задържи толкова .... проблема е че нямам информация за теб и мога само да гадая , но явно нещо бъркаш , нещо не правиш както трябва и затова добавката проявява този страничен ефект толкова изразено. най-добре спри всички добавки и дай време на тялото ти да се прочисти няколко месеца.
10.05.09
20:49
+ за Етиловия
Братлета съжелявам че се отклонявам от топика .. Та да ви питам на 14г. 55кг. съм пия протеин от 5 месеца а амино киселини от 1 месец та се чуда дали да си зема некой креатин на бсн или някаква друга добавка или е рано за креатин =)
19.08.10
22:54
казано от Георги Асенов на 06.05.09, 12:44:
Благодаря за отговорите !
казано от Ivan Hristov Yanev на 01.05.09, 20:46:
Нямам подкожни мазнини - 185см ; 76кг
Никакви?
23.08.10
17:27
Замести креатина който задържа вода с такъв който няма да задържа, видове и фирми много.