накитници

06.05.09
17:41

Добър вечер! :) Извинявам се, ако не съм пуснал темата на точното място. И така ще ви помоля да ми кажете, докато нося накитник и ми е стегнал китката, китката става ли по здрава или това и пречи ? :)  Тоест как е по добре със или без накитник ? :)
Благодаря предварително! :)

06.05.09
17:45

За конкретната серия може да ти помогне,да заздрави китката в случая,но по принцип действа обратното - няма да ти заякнат китките по този начин.

06.05.09
18:12

Тоест без накитник по-лесно ще заякнат така ли ?

06.05.09
18:36

ако правиш леки и чисти серии,няма опасност от травма.

07.05.09
12:47

Благодаря, но въпроса ми беше дали без накитник, китката може да стане по-здрава, или е все едно и е по-добре със накитник за да я пази от травми ? :)

07.05.09
14:11

казано от r0ck на 07.05.09, 12:47:

Благодаря, но въпроса ми беше дали без накитник, китката може да стане по-здрава, или е все едно и е по-добре със накитник за да я пази от травми ? :)

Без накитник ще трябва да търпиш болката по време ан серийте, но след известно време ще се оправят. С накитник “няма” да те боли по време на серийте но няма как да ти заякнат китките. :)

07.05.09
14:46

Ако изпитваш болки или дискомфорт в китките при изпълнението на някой упражнения (често бицепсово сгъване с прав лост), спокойно си ползвай накитници. Смисъл няма, ако ги слагаш просто превантивно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1