03.04.09
13:26
Продавам правена лежанка. Правена е за мен, но в момента нямам време и нямам пари за лост и тежести, та за това я продавам (не съм я ползвал).
Излкючително здрава и стабилна.
Правена е по стандартни размери.
Дължината и е 130 см(30 см седалка и 100 см облегалка ), ширина 140, височина от 74см до 140 см.
Променя се наклона на облегалката от 0 до почти 90 градуса, променя се позицията на седалката, променя се височината на стойките (74-140см).
Цена: 150 лв
Велико Търново
скайп: soft-headed
Ето и снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=360681
интересно ми е как за горни гърди ще си взема лоста ,като ръцете и лоста идват по назад от главата ,също така сложи някой дунапрен за да можеш да и вземеш парите,тая гола дъска ще се набива гърба като легнеш особено на горни
03.04.09
16:06
Ти си болен бе братле.
Да искаш 150 лв за самоделка,
при положение, че оригинален уреда струва 120-130..
03.04.09
16:09
Има хора с различна дължина на ръцете от твоите - тази лежанка не би им свършила работа. На мен повече ми прилича на машина за мъчения :D
казано от Finish First на 03.04.09, 16:06:
Ти си болен бе братле.
Да искаш 150 лв за самоделка,
при положение, че оригинален уреда струва 120-130..
извинявай , можеш ли да ми посочиш от къде мога да си взема подобна оригинална лежанка за посочените от теб суми ?
03.04.09
20:50
Във всеки един фитнес магазин продават само лежанки, уреди за коремни преси и т.н. на много близки до посочените цени - много по удобни и използваеми.
Това и да ми дадат 150 лева няма да го зема.Извинявам се за ненужният коментар,но не се стърпях.Пич не се ли усещаш ,че тоя боклук...унизително е въобще да постваш тема за него,да се опитваш да го пробуташ тука?!
казано от Zlatin на 04.04.09, 23:35:
Това и да ми дадат 150 лева няма да го зема.Извинявам се за ненужният коментар,но не се стърпях.Пич не се ли усещаш ,че тоя боклук...унизително е въобще да постваш тема за него,да се опитваш да го пробуташ тука?!
Не е унизително, но реалната му цена е не повече от 50 лв.
07.05.09
17:33
Имам само 1 дума (звук) - аууууу. :D:D:D
07.05.09
19:03
За 150 лева щи взема една чисто нова, макар и да не е от най-добрите. + това еи ся мога да дам 7-8 железа на един заварчик да излъска 1 лижянка за 30 лева и 3 кебабчета с бира и после да и искам 150..
07.05.09
19:10
не се сдържах и аз да не се изсмея мухахх :D :D
За 50 лева отгоре зимата си взех многофункционална лежанка на спорд депот от метро :)
ivanbg.com,влезте там и вижте хоризонталната лежанка дали не прилича на тая.Не е завършена,така е ама ако идете да си купите профили,да я заварявате,пилите,китвате,ръсите с боя,тапицерия и т.н. ще видите какви пари ще ви дойдат като разходи.Всеки като види самоделка и почва да критикува,а колко от вас могат да се справят толкова добре?
За мен,ако беше малко по-ниска пейката и да се заоблят ръбовете на дъската ще бъде доста прилична лежанчица.
Вижте и това http://www.snimka.bg/album.php?album_id=373250 ,също са самоделки.Прави ги сам човек,без тапицерията.Само боята е 40лв. кутията(ако не бъркам).
Искам да кажа,че трябва да се уважава труда който е положен.Но все пак сме българи и трябва да плюем стабилно,и да се хвалим сами колко сме добри.Помислете само колко самонадеяни “самурайчета” се изтрепаха с коли само от началото на годината,принципа е същия.