Споделете мнение за следните хранителни добавки !

05.05.09
19:18

На 31 години съм и тажът ми в залата до сега е две години. Сега започнах да тренирам отново вече направих 6 месеца от повторното ми завръщане в залата. Тренирам на четиридневен сплит(всяка мускулна група по един път в седмица). Висок съм 186см. Тежа 93 кг. Ръката ми е 41,5 см. (не напомпана), по време на тренировка достига  43,5 см. Гръдна обиколка 115см. (отпусната ) и 119см (като съм се стегнал). Талията с максимално прибран корем е 90см. А в нормално положение 98 см. (лошо). Мерил съм си и рамената обиколка която е 134 см (нормално) и 139см. ( стегната и поето дълбоко въздух).
За предстоящият месец съм се спрял на следните хранителни добавки.
1, American Bargain Whey – 4,54 кг. От него ще приемам три дози по 50гр. Две от тях ще се явяват междинни харанения а третата доза ще е приемам 30 минутки след тренировка.
2, OPTIMUM NUTRITION - CREATINE POWDER – 5 дни ще направя зареждащ цикъл от по 4 приема по 5гр. , като в дните на тренировка два от приемите ще са единият час преди тренировката и веднага след нея и другият. След като направя зареждащият цикъл в дните на тренировки ще взимам по 5гр. Час преди тренировка и 5 гр. след нея. В дните на почивки ще взимам еднократна доза от 5гр.
3. ULTIMATE MUSCLE JUICE – Гинър. От него ще приемам в дните на тренировка непосредствено след тренировка по 75 гр. заедно с креатина. А в дните на почивка ще взимам по 75гр. След ставане от сън.
4. Ecdy-Steel. Ще приемам сутрин обед и вечер по 4 хапчета общо за деня по 12 бр. В продължение на 30 дни.
Целта ми е ясна покачване на още малко мускулна маса. Интересувам се така подбраните хранителни добавки правилно ли са подбрани и правилно ли съм ги разпределил като количества и време за приемането им.  Относно  Ecdy-Steel – ла какво ще кажете за тези 90лв. Има ли нещо което си по-заслужава от него , нещо което ще ми допринесе повече за покачването на мускулна маса.
Ако е някой от Вас се сети нещо по удачно да сподели но единствено бей се замислил за  Ecdy-Steel – да го заменя с друга добавка.

Темата беше редактирана от Vani на 06.05.09 13:23.

06.05.09
05:07

супер са добавките,може да си вземаш No-explode

06.05.09
08:05

Няма кой знае какъв смисъл от Ecdy-Steel.
На много места съм чел, че трябва да се взима доста дълго,
и то във високи дози. Като гледам си се насочил към бейзик стъф неща,
което е съвсем нормално, имайки предвид стажа в залата.
Спести си парите от него за по натам.
Вече след т’ва може да пробваш някой азотен буустер,
или пък комбо от същия такъв с креатинова матрица.
Примерно както Илко е споменал - NO Xplode със Cellmass.
Успех.

06.05.09
11:00

На мен ми се вижда добре комбинацията, но Ecdy-Steel за твоите кг гълтай по повече хапове 16 примерно, за креатина, ти ще си усетиш каква доза от монохидрата ти действа и се надявам, че си искал да напишеш (5гр.)

Мнението беше редактирано от jomo на 06.05.09 11:01.

06.05.09
13:24

казано от jomo на 06.05.09, 11:00:

На мен ми се вижда добре комбинацията, но Ecdy-Steel за твоите кг гълтай по повече хапове 16 примерно, за креатина, ти ще си усетиш каква доза от монохидрата ти действа и се надявам, че си искал да напишеш (5гр.)

Да за грамове имам в напредвид объркал съм се но е поправена грешката вече :)

06.05.09
17:35

До колкото ми е известно за да се постигне покачване на мускулна маса е необходимо на всеки килограм лично тегло да се приема от 1,5 до 2,5 гр. протеин. Приемът на грам протени на килограм е за запазване на натрупаната мускулна маса. Аз съм решил и така съм сметнал , че ще имам възможност да приемам по 150гр. протеин на ден и 75 гр. Грйнер. Решил съм да пия протеина на три дози по 50 гр. , интересувам се това удачно ли е или е по добре да го приемам на 4 приема по около 35 гр. Притесняваме възможността организмът ми да усвой максимално протеинът. Как е по добре на 3 или 4 приема ?

06.05.09
17:47

И аз съм много пристрастен за BSN. Cellmass с N.O. Xplode. Аз съм си взел и Syntha 6. Нокса обаче ми свърши и мисля този път да си взема Nitrix, че не съм го пробвал, но разбрах че има добър ефект.

07.05.09
20:23

Според мен ULTIMATE MUSCLE JUICE не е за теб.. много въглехидрат, от които много захари. Креатина аз го ползвам на ON -чист монохидрат, няма как да останеш разочарован. American Bargain Whey, до колкото си спомняма също имаше прилично фруктоза (да ме поправи някой, ако греша) - в комбинация с гейнърчето не виждам как ше смаляваш 98те сантима :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1