Дневника на Reckstyle

Темата е заключена.

02.05.09
09:07

Здраейте.Отскоро следя сайта и много ми хареса идеята за дневник затова реших да почна да си водя такъв :)

години:16(навършени)
Ръст:178
Тегло:70кг
Размери:не съм се мерил скоро,може би ще едитна скоро.

Целта ми е да съм във форма горе-долу през цялата година,като давам лек превес на орелефяването през лятото.На правя мъртва тяга,клекове с тежести или други упражнения с тежести над глава,заради възрастта си.Не използвам много големи тежести,наблягам на контракцията.Ходя да плувам 1 път седмично.

Хранене днес.
Два сандвича с пълнозърнест хляб,пилешко филе,кашкавал и маслини.
...

07.05.09
20:52

Леко пропуснах да пиша ,но си тренирам.
Вчера бягах около 15 минути в парка,от утре почвам нова програма и ще помоля  за насоки.
хранене днес.
2 чаши прясно мляко
овесени ядки със сирене
суроватъчен протеин
консерва риба тон със две фили пълнозърнест хляб
Принцеса със шунка и кашкавал
Кисело мляко с вафла
2 пилешки филета

07.05.09
21:08

Защо не правиш мъртва тяга и клекове , мен ме посъветваха да правя но с по-малки тежести. Невярвам да ти навреди просто трябва да внимаваш.

07.05.09
21:12

прав си от една страна,но имам чувство ,че ще прекрача границата на разумното доста бързо и неусетно,а не искам да рискувам при положение,че колкото и хубави да са тези упражнения имогат да се заменят частично.Търся високи,не максимални постижения.

07.05.09
21:15

казано от Reckstyle на 07.05.09, 21:12:

прав си от една страна,но имам чувство ,че ще прекрача границата на разумното доста бързо и неусетно,а не искам да рискувам при положение,че колкото и хубави да са тези упражнения имогат да се заменят частично.Търся високи,не максимални постижения.

Абе прави да им свикнеш още в началото после да нямаш проблеми и аз съм на този принцип днес за първи път правих тяга и доста внимавах.

Тяга и клекове си правя може би от,както почнах,просот в началото внимаха много с леки килограми докато свикна,а сега без проблем си ги правя..Съвет към двамата правете ги и ще имате големи успехи..Наблегнете на тяхниката на тягата.. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1