08.05.09
10:08
Моля, ако някой знае нещо за продукта ULT Protein isolate да го сподели с останалите.
Бил много гаден на вкус и на хората с по-чувствителни стомаси не се отразявал добре . Това СилаБГ ми го каза .
08.05.09
11:48
Това е пшеничен протеин. просто е вариант за белтъчини,извличани от друг източник. Хора с по-ограничени финансови възможности го предпочитат, но определено за лицата с чувствителни стомаси не е за предпочитане.
Интересно ми е до колко са качествени белтъчините в него и друго - високият им процент в доза от 24г. 20г. са белтъчини.
Колко мислиш са качествени ? От растителен произход белтъчини ... По-добре се откажи от този растителен протеин
Незнам до колко, но самият продукт за мен е нов и ми стана интересно, та затова питам не,че съм се насочил към него.Знам какво да си взимам аз,но като помощно средство към основните главно заради цената и високото съдържание на белтъчини.
08.05.09
17:42
Има смисъл. Аз си поръчах такъв и го пия с удоволствие. Вкусът въбще не е гаден, а и го пия с вода. Винаги слагам двойна доза и нямам проблеми. Пшеничният протеин е много богат на глутамин. А и сега с промоцията на “красота и сила” може да си взема 3-4 кутии, за да имам за напред. Грешно е, че смятате белтъчините с растителен произход за излишни. Трябва да знаете, че са много подходящи за всякакви ваши цели. Цената му е страхотна и е добре да го редувате с другите източници на белтъчини във вашия режим.
13.10.09
13:09
Значи това лято изпих точно този продукт и останах изключително доволен.Богат е на глутамин,в комбинация с добър хранителен режим ефекта е по-голям,не знам за вас но това е моето лично мнение ;)