Диета /// 180 / 60

30.01.05
22:40

Аз съм 180 см 60 кила искам да стана 75-80 тренирам от 2 седмици 3пати седмично по програмата от бб-тийм само че нещо не мога да си довърша диетата виж как почвам деня

Протеина ( гейнер ) който зимам е на Нутрим Мега Масс 34% протеин 54% въглехидрати

6:20 ставане от леглото 
6:30 протеин с вода 30грама ( за да може организма да си добави бързо нужните вещества .... )
6:50 закуска : 1 яице , 1 чаша прясно мляко с овесени ядки ( колко да зимам ) 1 сандвич с салам кашкавал и сирене , 1 банан
7:10 1 чаша вода с разтворим мултивитамин мултивитамин
7:14 тръгване за даскало

В ден в който тренирам :

в даскало 10:30 1 сандвич
след това в 11 часа (понеделник) 12 часа (сряда) 1 часа (петък) 30 грама протеин с прясно мляко

Тренировка
13:00 (понеделник) 14:00 (вторник) 15:00 (петък) тренировка
по време на тренировка изпивам половин литър вода

след тренировка пия 30 грама протеин с вода ... след 15-20 мин ям 1 сандвич най-често Ход-дог

16:30 1 кисело мляко мляко някакво ядене с месо ( или 2 сандвича ) с хляб

вечерята е квот майка ми приготви + 1 чаша прясно мляко ... какво мислиж за диетата ?

програмата не е пълна надявам се да я допълните

протеина добре го пиеш,но не мислиш ли, че е малко да си на горе-долу 4 саднвича +некои друг плод чак до вечерята...като гледам кво ядеш и понеже геинера ти е 34% протеини,значи 100% не си набавяш нужните белтъци,може да си купиш още един протеин,този път да съдържа повече белтъци и да го пиеш преди лягане

JI

30.01.05
23:24

за даскало и аз нешо подобно правя смао ми е доста по трудно щото не  използвам протеин тай че се налга да ям само санджичи с мръвка и някви ядки с високо белтъчно съдържание кат тиквени семики ( ама май не си струва щото не съдържат 8 те незаменими амино - та които има в месото ) и само да ти кажа за мултивитамините значи изкуствено извллечен витамин има 8 пъти по малко действие т.е  витамина кат се свърже с молекула тая молекула може да предаботи 8 пъти по малко в-ва от витамин от естествен произход затова набави полодове в диетата

31.01.05
11:12

Явно нямаш твърд режим (то пък кой ли има в днешно време :D ). Продължавай в същия дух и хапвай повечко без да се притесняваш. Имаш нужда от много килограми. Ако пък не качваш, явно трябва да увеличиш храненето.
Успех!

31.01.05
16:51

Протеина ( гейнер ) който зимам е на Нутрим Мега Масс 29% протеин 58% въглехидрати

6:20 ставане от леглото
6:30 протеин с вода 30грама ( за да може организма да си добави бързо нужните вещества .... )
6:50 закуска : 1 яице , 1 чаша прясно мляко с овесени ядки ( колко да зимам ) 1 сандвич с салам кашкавал и сирене , 1 банан
7:10 1 чаша вода с разтворим мултивитамин мултивитамин
7:14 тръгване за даскало

В ден в който тренирам :

в даскало 10:30 1 сандвич
след това в 11 часа (понеделник) 12 часа (сряда) 1 часа (петък) 30 грама протеин с прясно мляко

Тренировка
13:00 (понеделник) 14:00 (вторник) 15:00 (петък) тренировка
по време на тренировка изпивам половин литър вода

след тренировка пия 30 грама протеин с вода ... след 15-20 мин ям 1 сандвич най-често Ход-дог

16:30 - 17:30 1 кисело мляко някакво ядене с месо ( или 2 сандвича ) с хляб

20:00 1 кисело мляко + 2 лъжици мед + 200 грама пържени картофи

22:00 вечерята е квот майка ми приготви + 1 чаша прясно мляко  + Витамин Ц + 2 филии хляб

програмата не е пълна надявам се да я допълните

А ве от каде мога да си купа кантарче дет мери до 1 килограм

31.01.05
17:29

От ТСМ магазините или от Метро. Имаше такава тема някъде...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1