30.01.05
22:37
Този път тиймовците бяхме: аз, Мартин, Дзвер, арт оф пейн, аешна, Йода, мр. мускул. Бая си говорехме и опсъдихме доста от нещата от бодибилдинга, сайта и форума. Сигорно Дзвер ще качи доста интересните снимки.
по-здрави
Добре си прекарвате надявам се скоро да се присъединя щото само обещавам а пък.... но зимата пак ни изненада вчера ...... :lol:
Мдааа, с нетърпение очаквам снимките, и коментара към тях :lol: Само дето пак не обсъдихме пътуването до Гърция!!! То щото не ни стигна времето от ядене на пържоли, пилета, шишчета, ръце, глави.... :lol: :lol: :lol:
31.01.05
08:43
Искам да отбележа , че срещата премина в приятната атмосфера .С нетърпение очаквам снимките, които Дзвера ще качи :lol: :lol:
по-здрави
31.01.05
12:35
Ще качи, като му се оправи акаунта в бол-а :( Че нещо в датата не ми дава да качвам ???
31.01.05
15:26
(Държа да отбележа: налице е някаква нова мизерия и за да кача новите снимки се наложи да махна старите. Така че - ако имате желание - дърпайте тея докато е време, че не се знае докога ще ги има)
Срещата :
Ами събрахме се :) Какво да ви кажа :)
Отидохме в кръчмата - “Дивака” - едно подходящо и култово място за нас!
15 минути преди да почнем да ядем, се обади djgorgio-ASTOR и каза: “Сега тръгвам от Козлудуй, чакайте ме!” :lol: :roll:
Ама не дойде. Излъга ни :(
Срещата започна интелигентно.
Сериозно, нямате си представа колко интелигентно изглеждаше всичко!
Просто по - интелигентно нямаше накъде!
Мистър Мускул обяви, че само снощи предмишницата му е пораснала с 4 сантиметра!
Аешна си поръча най- големия и евтин шиш в цялото заведение и зачака с нетърпение!!!
С Емо се чувствахме много добре!
Мартин оповести края на тежката Ниско Белтъчна Диета, която беше практикувал вече 4 години и 3 месеца!
Разбира се, нямаше как да мине и без провокации!
В течение на срещата
този екземпляр
беше разпознат като Е.Б.А.Х.Т.И. И. Ч.О.В.Е.К.А.
(Екстремален Бойно Активен ХиперТактически Индивид, Използван за Чуждо Опознаване и Внедряване, Екстремистки и Конвенционални Атаки) !
Страшна работа, както виждате, дами и господа, слава богу ние сме ячки и се справихме с него. Разпознахме го благодарение на това, че закъсня малко, вероятно получавайки инструкции!
Дори по - късно благодарение на форматирания телефон на Емил бе заловена криптограма, която определи чуждия елемент като таен агент с кодовото име “Мишок”!
ДОкато си чакаше СМШ(СуперМегаШиша) Аешна се сети, че днес не си е шитнал болденона!
Като видя това, Емил ме помоли да му бия Соматотропния хормон, направо през челото - в хипофизата! За съжаление инжекциите го правят малко агресивен и той се отбраняваше с нож!
Лошо. А в това време Мартин реши да компенсира за НБД и мина на здраво белтъчно ядене.
Чист канибализъм - Високо Канибалска Диета - ВКД!
А така изненадващо наказахме чуждия агент. Пък и Мартин беше гладен!
На Емил също му се прияде, но не му се отвори парашута! Няма да казвам защо!
От нищото дойде време и да плащаме!
О позор, о, коварство - пилешкият шиш струваше колкото 4 пилета на шиш! О, безсрамни кръчмари!
И какво се оказа - Аешната нямал пари!
И сега?
Сервитьорката се развика.
Каза, че щяла да вземе
сребърната гривна на Аешна
или всичките пари на Мистър Мускул, който седеше до него....
На Аешна обаче хич не му се разделяше с въпросната гривна. Тя му била скъп спомен от 18-тото гадже (от общо 361) и никак не искаше да се лишава от нея.
Мистър Мускул това обаче никак не го интересуваше!!!!
Според Аешна виновен за всичко бил ТОЗИ ТЪМЕН БАЛКАНСКИ СУБЕКТ, който му дължал пари!!!!
Тъмният балкански субект обаче не мислеше така и глей кво стана с Аешна
Сбориха се, разфърчаха се ножове, вилици. Другите посетители скокнаха, дотърча охраната и нашите хубавци използваха суматохата и духнаха да бягат, оставяйки ни сами на масата, с неплатена сметка и без да пуснат нито лев!
Ами сега?
Емиле, в тебе ли са парите?
Но не бяха. Емил нямаше нито лев и реши да ме ограби за да плати сметката!!!
Мен ли ве, момченце? Ти знаеш ли с кой си имаш работа?
Бой, шутове, тупаници... Накрая събрах пари от двамата хубавци и платих сметката криво - ляво с малко остатък. А понеже боят беше чутовен, дойде полицията и окошари подбудителите.
Виждате отляво надясно арестуваните Мартин и Емил.
Полицаите ме помолиха изрично да не ги снимам, защото щели да ги подложат на дисциплинарно наказание.
Ха, халал да ви е! Приятна нощувка в районното, бабаити!
Ае със здраве!
Иначе - дискусиите бяха яки :) Карахме се, викахме, решихме да вземем властта(Шът, дъ ни нъ чуй Сакса) и други такива :) В края на краищата се разбрахме добре и продължаваме да сме един екип(след като от остатъка от сметката аз им платих гаранцията, за да ги пуснат).
Еми, това е.
П.П. ШЪ сЪ нуждаите ли от субтитри под картинките и този път? :lol:
ХАХАХАХАХАХ интересното е, че полувината от това ми се губи. Явно пиенето е било на висота :)) A в районното беше доста приятно поне ни нагостиха хората добре.
по-здрави
ооохх Шегаджии ,ама добре си прекарвате други нямаше ли
П.С. djgorgio-Astor от Козлодуй :D ако беше така да съм като хълк вече :D
31.01.05
19:53
Да искам да докладвам - срещата беше на висота(Мишок) :)
31.01.05
20:06
абе що не мога да ги видя тези снимчици????
31.01.05
21:52
еййй...толко ме е яд като гледам всеки път снимите след срещите... така ми се идва и на мен... Но ми е далече! Пък и сега в тая зима...
Оф, аз пък изкарах една нощ в районно поделение, тай като бех нервен и бесен и още толкова гладен, задет не ми донесе оная крастава пачъ пиле, Ей вие с ДЗВЕР, Да теб визирам Емо, не ми дадохте пилуе със зелуе. Пу да му ...... шиша, че ми заседна между зъбите, еми то от growht hormon ченето и диастемата ми се разшири и ка`т куките ме мятаха в оная красавица, дето си я снимахте, не мооха да ми закопчаят китката, та с въже, па как боли........аре някои да ми плати гаранцията, а?
A гривната отиде при 362 - рата, ми биваше :lol: