22.04.09
17:27
Продавам чисто нов колан NSC - размер L, 6 инча ширина. Колана е изкуствена материя.
Купен е от USA, но ми е голям. Давам го за 20 лв
Темата беше редактирана от fitboy на 22.04.09 17:27.
28.04.09
23:23
Не съм наясно с размерите. Шкембака ми е 110см, ако този колан е подходящ за мен, ще го взема.
Този колан е от 95 до 130 см
Моята талия е 90 см и малко не ми става да го стегна добре.
29.04.09
12:17
Значи е идеален - нито някога ще сваля до 90, нито ще кача до 130 :) Лошото е че аз съм от София, а ти от Бургас - не бях погледнал... Нямам представа какви са транспортните разходи, но предполагам че са неприемливо високи, спрямо цената на колана. Остава да имаш път насам или да имаш по кой да го пратиш, защото аз нямам :)
30.04.09
10:04
Е ако е така, май ще стане, въпреки че съм леко предобеден към такива куриерски услуги. Не съм ги ползвал, но доколкото знам не можеш да видиш продукта преди да го платиш, а за рекламация и дума да не става(ние сме само куриери, казват дори за нова стока, пък да не говорим настаро). А човек иска да види, да пипне, преди да си купи :)
Примерно се чудя тази изкуствена материя става ли за 8-10 часа, да не го махам докато съм на работа? От друга страна за тези пари толкова, както се казва :) Всъщност офертата е страхотна откъм цена, а мен това ми е приоритета за съжаление :)
По принцип това си е колан за тренировка, не съм носил нещо такова повече от час. Този е НЕОПРЕН за съжаление не мога да го стегна за да разбера дали е удобен. Но ако искш да го носиш цял ден по-добре си вземи по-тънкия 4 инча.
Аз лично си поръчах същия (6 инча) но вече размер М, чакам го да дойде съвсем скоро и ще ти кажа какви са ми впечатленията.
30.04.09
21:03
Ти от къде точно ги поръчваш, сайт... нещо?
Приятели които си поръчват добавки от нета ми го доставиха, не знам сайта кой
03.05.09
01:08
Пробва ли вече новото коланче, как е :) И какво реши за куриерите, ще делим ли доставката, ще идваш ли насам. Аз май ще имам път точно към Бургас след 1-2 месеца :)
08.05.09
20:16
Да не го шитна вече или и просто и на теб не ти се занимава с куриери?
09.05.09
15:03
Ако си ми пращал лични съобщения, не съм ги получил, поради бъг в системата на форума http://www.bb-team.org/forums/viewthread/37459/
Не работи и опцията да пратя съобщение на твоето ICQ, но мисля че съм ти пратил лично съобщение със Skype-а си. Тъкато ти и да ми отговориш аз няма да го получа, потърси ме на Skype-a, ако си го получил. За да уточним подробностите като адрес и т.н.