09.05.09
12:44
Здравеите! :) Може ли да ми кажете, на НВД съм, към края вече, до края на месеца, минава ми едно нещо през ума :) днес като е събота, почивен ден, хапнал съм, слетобед е няма какво да правя мога ли след яденето да си полегна да почина или трябва да се минат 1-2 часа след яденето и чак тогава ? :) Благодаря предварително! :)
09.05.09
15:03
че какво значение има дали си ял :) лягай си спокойно, тъкмо храната ще се обработи по-добре
09.05.09
15:13
Неее как ще почиваш заставаш на челна стойка стоиш така 10 минути, после заставаш на терасата и подскачаш, на десен крак 100 пъти после на ляв 50 пъти, правиш три цигански колела във хола във вас и тогава вече може спокойно да отидеш са спиш. Еййй шегувам се някой да не ме вземе на сериозно :). Абе човек какъв е тоя въпрос разбира се че може да спиш, аз пари бих дал за да мога да дремна следобеда :) още повече след хранене.
09.05.09
17:30
хахахахахахахаха спуках се да се смея на тая тема :D:D:D:D:D:D
:D Усетих се, че въпросът ми е доста тъпичък, чак смешен, :) но няма ли да се омазня като легна наял се, със въглехидрати,мазнини,белтъчини.... :)
09.05.09
19:04
пич, по-добре зарежи темата ;)
09.05.09
22:19
дай по-добре изобщо да не спим ! 24/7 будни и никакви мазнини :)
казано от r0ck на 09.05.09, 18:45:
:D Усетих се, че въпросът ми е доста тъпичък, чак смешен, :) но няма ли да се омазня като легна наял се, със въглехидрати,мазнини,белтъчини.... :)
Ще хапнеш нещо леко.Няма да се наяждаш като свиня и няма проблеми.