Почивка след ядене

09.05.09
12:44

Здравеите! :) Може ли да ми кажете, на НВД съм, към края вече, до края на месеца, минава ми едно нещо през ума :) днес като е събота, почивен ден, хапнал съм, слетобед е няма какво да правя мога ли след яденето да си полегна да почина или трябва да се минат 1-2 часа след яденето и чак тогава ? :) Благодаря предварително! :)

че какво значение има дали си ял :) лягай си спокойно, тъкмо храната ще се обработи по-добре

Неее как ще почиваш заставаш на челна стойка стоиш така 10 минути, после заставаш на терасата и подскачаш, на десен крак 100 пъти после на ляв 50 пъти, правиш три цигански колела във хола във вас и тогава вече може спокойно да отидеш са спиш. Еййй шегувам се някой да не ме вземе на сериозно :). Абе човек какъв е тоя въпрос разбира се че може да спиш, аз пари бих дал за да мога да дремна следобеда :) още повече след хранене.

MO

09.05.09
17:30

хахахахахахахаха спуках се да се смея на тая тема :D:D:D:D:D:D

09.05.09
18:45

:D Усетих се, че въпросът ми е доста тъпичък, чак смешен, :) но няма ли да се омазня като легна наял се, със въглехидрати,мазнини,белтъчини.... :)

пич, по-добре зарежи темата ;)

дай по-добре изобщо да не спим ! 24/7 будни и никакви мазнини :)

10.05.09
10:19

казано от r0ck на 09.05.09, 18:45:

:D Усетих се, че въпросът ми е доста тъпичък, чак смешен, :) но няма ли да се омазня като легна наял се, със въглехидрати,мазнини,белтъчини.... :)

Ще хапнеш нещо леко.Няма да се наяждаш като свиня и няма проблеми.

10.05.09
10:41

Ясно,благодаря. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1