Натурален бодибилдинг

Прескочи до:

Miroslav92 то излиза, че с теб казваме едно и също нещо, но по различен начин. Аз също като теб твърдя, че основата си е храната, а след това ако имаш оптимално хранене и въпреки това веществата не са достатъчни на тялото ти може да вземеш добавка, не е забранено и не е нарушено. А колкото до това дали знаеш какво купувам в кутията с добавки ами да ти кажа горе долу знам, купувам само американски добавки със GMP (дано не греша ) сертификат, което ще рече добавки които подлежат на непрестанен контрол. Да не забравяме, че САЩ не е България, ако тук може без притеснения и проблем да направиш кренвирши със хартия то там е много много по трудно, а това е обикновенна храна. Доколкото знам хранителните добавки и лекарствата минават на още по строги контроли. Разберете неможе една фима в областа на добавките да ги произвежда от десетки години да има стотици продукти, да продава в цял свят, чрез огромна мрежа дистрибутори, хората да я купуват спортистите да стават шампиони с нея, а да се окаже, че те през тия години просто продавали баршно ама в хубави лъскави кутии. телата на напредналите спортисти са дотолкова тренирани с годините, че те усещат върху себе си всяка една добавка. Естествено без яйца, месо извара и т.н. нищо нестава дори да се сцепиш от добавки. Виж темата :

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/37834/

много е сходна с тази,  и тезата ми е същата :).

DI

10.05.09
09:11

Мирослав92 - Получаваш двойка по български език от мен :)

10.05.09
10:08

GMP сертификат ? Чувал ли си за тоя пич ?

DI

10.05.09
10:25

То и там е една корупция...
Вече доказалите се марки с големите пари си плащат да им пишат каквото си поискат...
Аз ако реша да започвам с добавки, няма да е с BSN, ако разбирате на къде бия..

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1