10.05.09
07:13
... и евентуалното и покачване, ако е възможно.
Та случаят е следният - на 13ти май правя 18, тренирам от август, общо взето сериозно, резултатите са налице, до тук 16-17 кг качени, не мога да кажа колко чисто, но определено не изглеждам мазен, даже по-към релефен бия (виж галерията). Пил съм гейнери, суроватки, аминота, глутамин, етил-естер, но общо взето евтинийки. Пил съм и syntha-6 na BSN, може би добавката която най-добре усетих, макар че изпих само една кутия. После си дадох сметката, че на моето ниво на развитие не се нуждая от кой знае какви добавки и почнах програма, наподобяваща milk and squat, може би не толкова драстична. Имах some good gains, особено в бедрата качих доволно за кратко време и определено изглежда чисто. От 55 на 61 стана бедрото, а клека ми стана любимото упражнения. И мисля, че ако трябва да избирам между това да ходя само на лостове и да правя клек в залата и да ходя на зала и да не правя клек, определено ще избера първото.
Та така - в момента съм 72 кг, 170 см, силно казано релефен, но в никакъв случай мазен. Напоследък ми поомръзна да качвам, от ден на ден храненето за маса ми става банално, а от това мляко, 2-3 л на ден, ми се подува неприятно стомаха. А като че ли ми се пробва нещо ново. Затова и реших да чистя със знанието, че имам съвсем малко да свалям, за да извадя наистина сериозен релеф, макар и на скромна маса...или поне според моите разбирания. Надеждата ми е, че със тази строга диета и качествена суплементация ще мога да запазя цялата си мускулна маса и ако е възможно - да кача някой грам мускул отгоре (не мисля да правя кардио, което в случая прави нещата по-реални). Та идеята ми за хранене е такава:
ставане - syntha-6 BSN
закуска - 100 г овес, 2 яйца, кафе, плод, витамини Vitabolic na Biotech
ВСАА, глутамин, таурин, евентуално етил-естер, карнитин
тренировка
прост суроватъчен концентрат, ВСАА, глутамин, таурин
150 г риба тон, плод
обяд - 200 г пилешко, салата със зехтин
100 г ядки+плод
вечеря - риба тон + салатка
200 г извара (24г белтък/100 г)
преди лягане - syntha-6
Нямам опит в свалянето, така че всеки съвет и коментар ще ми бъде полезен. Тренировката няма да я променям - ще бъде с насоченост изключително към базовите упражнения.
Thanks in advance :}
10.05.09
08:44
Не си написал колко грама БЦАА на ден мислиш да приемаш.
Минимум 15…може би е малко...
Мнението беше редактирано от Voyager на 10.05.09 09:08.
таурина след тренировка няма да ти върши никаква работа...иначе добре са ти добавките, наблягай на чистото хранене
10.05.09
13:38
Как усети Synta-та докато я пиеше?