31.01.05
20:23
Момчета искам да ви попитам каде мога да си намеря книгата на АРНОЛД Моят път към успеха (на български ) или на някои други известни културисти :wink:
и аз мога да ти покажа пътя към успеха - зоб, плюскане,малко в залата да послегне храната и повтаряш цикъла. :)
Мисля, че я бях гледал преди месец-два на една сергия за стари книги на Солунска
01.02.05
12:35
Да за нея явно съм объркал заглавието ако знаеш откаде да си я купя кажи 10x
Засичах я на сергиите за книги втора употреба, но скоро не съм я виждал. На “Славейков” в София трябва да могат да ти я намерят. Иначе мога да ти я дам да я прегледаш (преснимаш, препишеш). Според мен няма какво толкова да видиш там, въпреки че е интересна, но за практически ползи.... незнам.
01.02.05
12:50
За какво ти е книгата след като имаш този форум и този сайт. Аз я имам прочетох я няколко пъти, има доста информация. Но не може да се сравнява с информацията в интернет. По-добре прочети всичко в сайта и след това въпросите си задай във форума. Тук има много хора, които разбират доста(за съжаление, аз не съм от тях) в тази материя и могат да ти дадат индивидуален съвет за разлика от книгата.
Успех. :D
Бе в тая книга има доста написани глупости.На едно място пишеше, че повече от 80% от човешкото тяло били бълтъци, към 10%кости и останалото вода... и за това трябвало да ядем мнооо белтъци.
Абе това да не е книгата на Хубенов или се бъркам ? :)) Но кви са тия глупости с белтъците тва трябва да е “учебник” по бодибилдинг отпреди 10 години.
по-здрави
[quote author=“emil_mlo”]Абе това да не е книгата на Хубенов или се бъркам ? :))
Там се рекламираше иначе треа да е на Арни
Братле не си ли в грешка те май продаваха нещо си от сорта на “Крале на силата” или “пътят на силата” няква такава идиотщина писана от Хубенов
по-здави