Gainer

11.05.09
12:19

здравейте
търсих мн но така и не намерих инфо а каквото намерих не ме задоволи напално та мн се надявам на ваща помощ
та запитването ми е следното ... аз сам на 18 г тренирам от около 8 месеца и сега реших да зимам добавки взех си гайнер и глутамин ( в следствие на приателско мнение) та вапроса ми е следен какви дозировки се зима гаинера и какав е ефекта от него позитивния и негативния куде ли не тарсих и питах  в вас ми е псоледната надежда ! мерси предварително !

11.05.09
14:42

Този който ти е казал какво да си вземеш не ти ли каза и защо да си вземеш това,ако не защо изобщо се вързваш на такива съвети.Горе в дясно е търсачката за глутамина си има и статии,а за гейнарите има си на теикета всичко написано въглехидрати,протеин,калории и как се взима.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1