12.05.09
13:06
Здравейте.Незнам дали е точно тук мястото за тази тема и за това се извинявам,ако съм я постнал на грешното място !!! Въпросът ми е следният—-> Искам да сваля някое друго килце и да се оформя ;) и искам да ви попитам,мога ли да комбинирам л-карнитин + креатин монохидрат ? Благодаря предварително ! :)
Лоша комбинация.Няма никакъв смисъл.Кре-алкалин + Л-карнитин е добра опция.
Много е грешно това мислене че монохидрат не може да се комбинира с карнитин. Комбинира се и то добре. Какъв е проблема че по време на цикъла може би ще задържиш 1-2 кила, които след това ще изхвърлиш АКО изобщо си задържал вода. Двете добавки не си пречат по никакъв начин даже напротив.
Не съм казал, че са несъвместими.Просто не виждам смисъл от приема и на двете.Все пак маса и сила ли ще гоним или релеф?
казано от Владимир92 на 12.05.09, 14:30:
Не съм казал, че са несъвместими.Просто не виждам смисъл от приема и на двете.Все пак маса и сила ли ще гоним или релеф?
Говориш на изуст, познавам доста хора /вкл и аз/ ползвали монохидрат без да има водната задръжка... Е също така познавам и такива със...
Пък и по-горе си дал комбинация карнитин креатин ? Не мога да те разбера ...
Аз лично също съм привърженик на такива комбинации.
Дам съм комбинация от Кре-алкалин а не Монохидрат.Не не говоря на изуст, говоря от личен опит.Ползвал съм и двете форми креатин и л-карнитин.Лично аз от Монохидрата задържам вода.Нека все пак автора каже какво цели.Ако иска да чисти и да изкара релефа монохидрата определено няма да му помогне!И все пак това е мойто мнение.Колкото повече мнения, толкова по-добре за автора :)
казано от Владимир92 на 12.05.09, 14:45:
Дам съм комбинация от Кре-алкалин а не Монохидрат.Не не говоря на изуст, говоря от личен опит.Ползвал съм и двете форми креатин и л-карнитин.Лично аз от Монохидрата задържам вода.Нека все пак автора каже какво цели.Ако иска да чисти и да изкара релефа монохидрата определено няма да му помогне!И все пак това е мойто мнение.Колкото повече мнения, толкова по-добре за автора :)
Еми целта ми е изчистване на малко мазнини и орелефяване ! И искам точно да разбера дали тази комбинация (на креатина и л-карнитина) е добра,дали става за мойта цел и така : )
П.С. Благодаря ви че се отзовавате :P :) ;)
Точно това е момента че ако има водна задръжка тя е само по време на приема - после водата излиза а фибрите остават.
казано от Калоян Георгиев на 12.05.09, 15:01:
Точно това е момента че ако има водна задръжка тя е само по време на приема - после водата излиза а фибрите остават.
Значи става за мойта цел (изгаряне на мазнини и орелефяване) :P :) ?
Щом искаш изгаряне на мазнини и орелефяване да... отделно креатина ще ти помогне да имаш повече сила в залата в момент в който тя ще е нужна.
Отдено когато не си много напреднал - ще усетиш приема на креатин на 100%.
казано от Калоян Георгиев на 12.05.09, 15:32:
Щом искаш изгаряне на мазнини и орелефяване да... отделно креатина ще ти помогне да имаш повече сила в залата в момент в който тя ще е нужна.
Отдено когато не си много напреднал - ще усетиш приема на креатин на 100%.
Много ви благодаря на всички !!! 10Х :) :) :) :) :) :) :) :)
Ни6то няма да направи6!!!С креатин монмохидрат 6те се надуе6 като балон..с карнитина ако е на празен стомах 6те ти помогне ако прави6 кардио.но няма да постигне6 това което иска6.Ако креатина бе6е етил естер или др които не задържа вода може6е
Изказвате се малко поинерция но ок... всеки сам си преценява какво да прави и как да пие добавките. Между другото пробвал ли си я тази схема?
казано от Калоян Георгиев на 12.05.09, 20:05:
Изказвате се малко поинерция но ок... всеки сам си преценява какво да прави и как да пие добавките. Между другото пробвал ли си я тази схема?
Незнам кой питаш,но ако ме питаш мен,аз вече я почнах тази комбинация и мисля че е малко раничко за резултати :) примерно другата седмица ще пусна нова тема да споделя ефекта и резултати :) ;) :P