Новак , мускули , фитнес , въпроси

Добър вечер на всички от форума , имам няколко въпроса относно това как да процедирам . 1во - 65 - 67 килограма съм , 178 см висок съм , искам да направя тяло , като трябва да има и някаква мощност съответно . До сега не съм ходил на фитнес , но ще тръгна . Въпроса конкретно ми е как да започна , направо в фитнеса с програма ( като ще помоля и някой ако може да ми препоръча програма за начинаещ ) или преди това нещо друго или и 2те заедно ?! Имам възможност да тичам сутрин преди ядене ( до колкото знам е по - добре ) . Мога и лицеви и коремни да си правя в нас .

11.05.09
19:58

Цъкни на фитнес програми и гледай за начинаещи. Цъкни на дието и гледай Диети за повече мускули. Успех.

12.05.09
07:45

за сега няма нужда да тичаш кг са ти малко даже за твоя ръст,разгледай диетите за покачване на тегло, и моя съвет е започни първо с кръгова тренировка-по 1-2 упражнения за всяка мускулна група.карай така 2-4 седмици колкот ти решиш и после вече си избири програма

В какво точно се състои тази кръгова тренировка ? По 1 - 2 упражнения правя за всички мускули , и след половин - 1 месец започвам да правя в един ден за определени групи ( избирам си програма ) така ли ?

Другото което е , да ям ( по въглехидратна диета или смесена ) кога ?? Трябва ли да вдигна тегло и след това да започна да ходя на фитнес или да ям докато ходя на фитнес ?

13.05.09
14:44

http://www.bb-team.org/articles/909 Ето диетата, разбирасе ходиш на фитнес и съвременно се храниш по тази диета. До колкото програмата за начинаещ, тази ти препоръчвам, а ти разгледай и други и асм си реши коя е най добра за тебе... http://www.bb-team.org/workout/1359/ . Също отиди да се набираш и да правиш кофички. Прави кофичките 2-ти на седмица, както и набиранията. Гледай да редуваш набиранията, подхват, надхват, широк хват пред гърди, зад гърди и тнт.. Ако НЕ можеш да е набираш и да правиш кофички викни някой да те надига докуто се научиш. Ако нямаш такъв човек, прави по 30 набирания надхват, и 30 подхват, като правиш колкото можеш и като спреш, и нашример си стигнал до 2, почиваш и почваш да броиш от 2(примерно). Така правиш докуто стигнеш до 30 надхват и докуто стигнеш до 30 подхват. По този начин ще заякнеш много, но това е само ако НЕ можеш да се набираш. Успех!!

Мнението беше редактирано от Cholakoff III на 13.05.09 14:52.

13.05.09
17:27

Според мен прави кръгова тренировка 3-пъти в седмицата.И я прави, не 3-4 седмици, а докато свикнеш с упражненията технически(да се научиш правилно да ги изпълняваш) и физически да свикнеш със самите тежести. Поне аз така бях, след първата седмица чак разбрах кои килограми са ми най-добре за сериите на отделните упражнения :). Може аз да съм бавноразвиващ, но не бързай със другите програми. И естествено, ако имаш възможност, задължително спазвай диета за маса. Успех!!!

П.С. Аз тренирам от месец и нещо и съм още на кръгова програма. И да ти кажа много съм доволен :) и мисля да е правя още поне месец

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1