Гръден Кош

14.05.09
11:20

Понеже ми се стори най удачно тук ще си задам въпроса.Достатъчно ли е гръден кош около 80 см и вече мускулите да си ги правя за уголемяване на гръдната обиколка или трябва да правя още гръден кош.Талията ми е 60см а хаша 78 и все имам чувство че гърдите са ми малки и не искат да ходят на страни само заради гръдния ми кош.
Моля кажете колко са големи вашите гръдни кошове. Ако искате снимки кажете.
Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от cecoka на 14.05.09 15:16.

Ето още един тинейджър, да искаме снимки, стаж, години, използвани тренировъчни принципи и методики, и искаме да разберем как си се хранил до сега

14.05.09
11:35

казано от Иван Шишманов на 14.05.09, 11:29:

Ето още един тинейджър, да искаме снимки, стаж, години, използвани тренировъчни принципи и методики, и искаме да разберем как си се хранил до сега

Преследват те :)

казано от Владимир92 на 14.05.09, 11:35:

казано от Иван Шишманов на 14.05.09, 11:29:

Преследват те :)

Вероятно е нормално да имам фен клуб хихих :) само, че нямам фенКИ клуб :) . revolver майтапа на страна давай пиши чакаме те.

14.05.09
14:54

Такаа...
На 16 години ,ръст-177см, 62кг,гръден кош-80см,гръдна обиколка-86см,талия-60,ханш-78см.
Стаж: Миналата година от Януари до Май,тази година само Май,и междувременно хода на лостове и успоредки.
Храня се 4-5 пъти на ден без хранителен режим.
Тренировка за гърди:
1.Бенч преси от полулег с тесен хват-4серии /6,8,10,12 пов/2мин почивка
2.Преси с дъбмели от полулег-5серии/10повт/1мин почивка
3.Флайс от полулег-5серии/10 повт/2мин почивка
4.Пуловер-3серии/10повт/1 мин почивка

Тренировка за гръб:
1.Грабане с дъбел-5серии/5повт/1мин почивка
2.Мъртва тяга-5серии/5повт/2мин почивка
3.Клякане-3серии/10повт/1мин почивка
4.Набирания 3серии/7повт/2 мин почивка
Ако се учудвате че правя клякане в тренировката за гръб,то това е защото крака не правя,понеже тренирам волейбол и почти всеки ден правим физическа подготовка за крака и преса.И мисля да преместя или клека с гърди или пулоувъра при гърба за да правя клек+пуловер.

Ето и снимки отпуснат. http://img98.imageshack.us/gal.php?g=14052009003n.jpg

п.п.днес разгледах доста темите и ми хвана окото “суперсерия клек и пуловер”,бихте ли ми обяснили как точно се прави това нещо,и кое да преместя  клека с гърди или пулоувъра при гърба за да правя клек+пуловер.

Мнението беше редактирано от cecoka на 15.05.09 17:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1