Глутамин и смъкване на тегло?!

MY

14.05.09
12:04

Интересува ме дали може от приемането на Глутамин да се започне сваляне на теглото? Аз наблюдавам такава тенденция при мен от 10 дни, откакто пия глутамин. А по принцип искам да кача малко, а не да свалям:-)

Взимам следните неща

1. протеин ISO-100 на Dymatize - 4 дози на ден
2. креатинова матрица STORM на Universal - 1 доза преди и една след тренировка
3. Shock Therapy на Universal - 1 доза преди тренировка
4. Аминокиселини AminoTech на Universal - 6 таблетки преди и 8 след тренировка

от 10 дни взе да пия и следното:

5. Глутамин капсули на Optimum - 5 гр. преди и 5 гр. след тренировка
6. Таурин Мега на TwinLab - 1 гр. преди тренирвока (аз тренирам сутрин рано!) и една след тренировка

Откакто взех да пия Глутамина, Таурина и протеина на Dymatize, смъкнах около 1 кг тегло! Визуално не откривам разлика. само малко талията ми намаля (което е добре), гърди, бицепс/трицепс, гръб са си същите или леко увеличени. Хранителният ми режим си е същия, даже нарочно увеличих месото....
Тренирам 5 пъти седмично. Спрях всички кардио упражнения... 184.5 см съм висок, бях 83.5 кг, но спаднах на 81.9 кг. 37 г.

Просто не мога да разбера от какво се смъкнаха килата... Глутамина, Таурина? Някаква идея? Може би нещо не е наред в комбинациите и дозите!

Благодаря!

14.05.09
13:32

То глутамина даже, за да усетиш нещо от него, трябва да го пиеш в по-големи дози (20 гр минимум), а пък да сваляш от него абсурд...

MY

14.05.09
13:57

казано от Martin Tomov на 14.05.09, 13:32:

То глутамина даже, за да усетиш нещо от него, трябва да го пиеш в по-големи дози (20 гр минимум), а пък да сваляш от него абсурд...

и аз така си мисля, ама просто свалянето съвпадна с описаните приеми...  явно нещо в цялата комбинация не ми е наред

14.05.09
14:41

Може да си свалил малко вода от жегата и да е съвпаднало просто с глутамина и таурина... :)

15.05.09
12:17

Глутамина най-много да ти пази мускулите и да те възстановява по-бързо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1