Сухожилия, проблем в коляното

12.04.09
15:16

Не успях да уцеля една топка и ритнах във въздуха, при което ме прониза остра болка в задната част на крака. След тва правех малко клякания и постоях прав, но остана едно напрежение, а след 2 часа коляното ми вече беше отекло и ми е доста трудно да го сгъвам, при опит за сгъване все едно нещо ми стяга около коляното особено. Първата вечер правих компреси с вода и после с лук и сол малко но нямаше ефект.Това е втори ден така, вчера си взех Волтарен Гел и го мажа иначе от няколко дена пия и темпалгин поради други причини. Правя си мн леки разходки с наколенка, щото не ме свърта да стоя на едно място.Някой има ли идея какво може да е? Дали може да се окаже, че е само разтежение?

12.04.09
17:18

В коляното са най опасни травмите...ако бях на твое място бих посетил лекар.

14.04.09
04:48

Много е вероятно да си засегнал менискуса или някоя от кръстните връзки. Поне от симптомите, които казваш - оток, болка и т.н. Най-добре е да отидеш на преглед при някой ортопед, който със сигурност да ти каже за какво става дума, а не да гадаеш. Може да не е нищо сериозно, но ако не обърнеш внимание навреме да се влоши и следващия път травмата да е сериозна.

Дано да не е сериозно!
ТS

От симптомите които си написал съм 95% сигурен,че си засегнал менискуса!Отиди на лекар не се чуди защото коляното си е коляно...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1