Велоергометър

14.05.09
18:20

Мисля да си купувам велоергометър.Не знам къде да търся в Пловдив.За съжаление едва ли ще мога да намеря за 200-250 лева.Някой ако има наблюдения по този въпрос да пише.

15.05.09
12:21

Принципно можеш да намериш за тези пари, но не те съветвам да го купуваш, защото ще се раздрънка бързо. От ок.400 лв. започват по-читавите колела.

15.05.09
13:26

на топ спорт имам вело от 5 години не е мръднало за 240 лева струващо сега преди още по малко беше

15.05.09
15:23

вело на топ спорт съм имал и аз, но за съжаление на година и 1 месец сдадоха багажа лагерите на педалите, започна да хлопа, скърца... Сега имам кетлер на вече 3,5 години без да е мръднало, сякаш е ново. Карам го през ден.
Явно с евтините е въпрос на късмет.

15.05.09
19:28

Стоянчо да взема да заложа на Кетлер.Виждам че и ти си доволен.И на мен ми казваха че били добри.Някой знае ли в Пловдив от къде мога да си купя Кетлер?

15.05.09
19:30

Иване кажи от къде мога да видя за тези Топ Спорт.В Пловдив дали имат някъде магазин?

15.05.09
19:33

Кетлер си Кетлер! В фитнеса където тренирам обожавам да връткам на това колело,въртял съм и на много други.Има огромна разлика.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1