17.05.09
11:05
Пожелавам успех и на двамата! Комбинацията ще уточня до 2-3 дена :)
17.05.09
11:14
Е значи в крайна сметка и на трима ни целите не са кой-знае колко различни!
17.05.09
11:50
казано от Георги Николаев на 17.05.09, 11:14:
Е значи в крайна сметка и на трима ни целите не са кой-знае колко различни!
Така излиза.
Не мислите ли че за тестването на даден продукт е необходим приема му без никакви допълнителни спулименти? Крайният ефект от комбиниран прием на Slin-Slane би бил засилен от другите добавки. Идеята не беще ли да видим единствено действието на Slin-Slane било то за чистене или качване ?
17.05.09
12:39
казано от NRG на 17.05.09, 12:37:
Не мислите ли че за тестването на даден продукт е необходим приема му без никакви допълнителни спулименти? Крайният ефект от комбиниран прием на Slin-Slane би бил засилен от другите добавки. Идеята не беще ли да видим единствено действието на Slin-Slane било то за чистене или качване ?
Ще приемам с протеин, супер пъмп, амино(от време на време) и витамини. Супера на мен не ми действа, така че просто ще го доизпия.
Не мисля, че трябва да си спирам протеина и витамините за да се докаже ефекта на продукта.
17.05.09
12:50
казано от aMneSia на 17.05.09, 12:39:
Ще приемам с протеин, супер пъмп, амино(от време на време) и витамини. Супера на мен не ми действа, така че просто ще го доизпия.
Не мисля, че трябва да си спирам протеина и витамините за да се докаже ефекта на продукта.
И аз така мисля. Най-малкото знаеш достатъчно добре какъв е ефектът от останалите добавки без Слин Сейн-а, така че ще може да се направи извод за действието му...
Иначе ще следя и четирите лога + този на Сашо с много голям интерес и ако (или по-скоро като :)) продукта оправдае очакванията ще се купува септември... ;)
17.05.09
12:57
Нашето мнение по въпроса е,че всеки познава тялото си.Особено ако досега е употребявал определени добавки и знае много добре,кое действа или не.
Слин-Сейн спомага за МАКСИМУМ усвояване на храната и на добавките,които приемате.
Не можем да ангажираме никого да спира употребата на витамини или на протеин,но ще помоля да се въздържате по време на лога от употребата на други продукти,които не сте използвали досега.
Повярвайте, действието на Slin-Sane няма как да остане незабелязано,още в първите дни на приема!!
17.05.09
14:36
Мисля! Можеш да видиш в кандидатурата ми - ще ползвам единствено аминокиселини и протеин, защото това са градивни вещества, от които тялато има нужда и Слин-Сейн използва! Витамини също, но това дори не го споменавам, защото пия витамини постоянно.
Естествено, че няма да го комбинирам с други силни продукти. За да спечеля, съм дал обещание, а аз помня какво съм обещал и винаги го спазвам!
Имали случей в който някой не реагира на слин сеин ? Имам в предвид като монохидрат-а на някой им действа, но има и такива на който не.Гледах логове ии така и не видях някой да се е оплакал, че не работи, но пък и невидях подобен въпрос :Д
18.05.09
18:41
Досега не ни е познат такъв случай.Вече имаме много продадени бройки в България от Slin-Sane.Ползват го както, 70-килограмови, така и 120 килограмови спортисти.Отзивите,които получаваме са повече от добри! Сила, енергия ,покачване на чистата мускулна маса ,невероятно напомпване (според някои ПО-СИЛНО от азотните бустери!!) и много издръжливост,също така и забележимо орелефяване!
Скоро започват нови логове и на потребители от този форум.Stay tuned!
18.05.09
20:27
казано от RNA Ltd на 18.05.09, 18:41:
невероятно напомпване (според някои ПО-СИЛНО от азотните бустери!!)
В този ред на мисли би ли имало смисъл евентуално комбиниране на Слин Сейн с азотен буустър, или по-скоро например креатинова матрица някаква + Слин Сейн вместо буустъра? Интересно ми е също и например комбиниране на Нитрикс със Слин Сейн...
18.05.09
20:37
Slin-Sane може да се ползва само той.
Може и да се комбинира с абсолютно всички добавки, както казахме по-рано.Азотни буустери,креатинови матрици,протеин,гейнъри,аминокиселини...абсолютно всичко,в зависимост от целите ви!
Имаме клиент,който комбинира Slin-Sane с прохормон.Започна да изчиства още повече мускулатурата по-време на цикъла си,като запази обиколката на ръцете и гърба си.Разликата,която получи бе в талията и краката - тоест изгори мазнините и изхвърли задържаната вода.Всичко това в рамките на няколко дена след добавянето на Slin-Sane в цикъла си.
19.05.09
18:19
Имаме страхотни новини от Bulk Performance Solutions - USA
Задава се вторият продукт на фирмата и той е....... BCAA на прах в разфасовка 500 гр.
Ще се предлага овкусен и неовкусен вариант!
А най-интересното е,че ще се постараем да е на НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА В БЪЛГАРИЯ!
Надяваме се максимум до месец да можем да го предложим в България.
Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 19.05.09 18:19.
19.05.09
21:05
Забелязах, че отзивите на двете момчета, приели първите дози Слин-Сейн днес са умерено позитивни. Тъй като ще започвам след няклоко дни, а също така нали и Сашо вече го приема от няколко дни, искам да попитам след колко време приблизително, при добра диета и прием от 2 купсилу на ден, се разгръща пълния ефект на Слин-Сейн? Нормално да не е на 100% още от първата, но ми е интерсен отговора на този въпрос.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 19.05.09 21:17.
казано от RNA Ltd на 19.05.09, 18:19:
BCAA на прах в разфасовка 500 гр.
Ако успеете да биете цената на ПримаФорс ви ставам фен!(надявам се неовкусените ще са малко по-вкусни от неовкусените на ПФ) :)
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 19.05.09 21:09.
19.05.09
21:23
казано от Георги Николаев на 19.05.09, 21:05:
Забелязах, че отзивите на двете момчета, приели първите дози Слин-Сейн днес са умерено позитивни. Тъй като ще започвам след няклоко дни, а също така нали и Сашо вече го приема от няколко дни, искам да попитам след колко време приблизително, при добра диета и прием от 2 купсилу на ден, се разгръща пълния ефект на Слин-Сейн? Нормално да не е на 100% още от първата, но ми е интерсен отговора на този въпрос.
Слин-Сейн се усеща както е написано в рекламното ни послание - ОЩЕ ОТ ПЪРВАТА ДОЗА!
А за пълен ефект може да говорим едва след 2-3 дена, което си е доста бързо.
19.05.09
21:25
казано от tra^la^la на 19.05.09, 21:09:
Ако успеете да биете цената на ПримаФорс ви ставам фен!(надявам се неовкусените ще са малко по-вкусни от неовкусените на ПФ) :)
Изречението “НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА В БЪЛГАРИЯ!” означаваше точно това.Че ще се опитаме да бием всички цени на BCAA тук. :)
20.05.09
04:24
Очаква ли се скоро да започнете да внасяте други продукти, имам предвид някакви протеинови вафли :).
20.05.09
05:57
казано от Иван Шишманов на 20.05.09, 04:24:
Очаква ли се скоро да започнете да внасяте други продукти, имам предвид някакви протеинови вафли :).
За сега фирмата произвежда само този продукт до колкото зная :)
20.05.09
07:36
казано от Mamularin на 20.05.09, 05:57:
казано от Иван Шишманов на 20.05.09, 04:24:
За сега фирмата произвежда само този продукт до колкото зная :)
Ако обичаш избягвай да се изказваш неподготвен. Знам колко продукта произвежда фирмата питах дали се очаква да ВНАСЯ което е различно от ПРОИЗВЕЖДА, други неща. И защо отговаряш при положение че въпроса е насочен към фирмата в нейната си тема.
Благодаря ти.
казано от RNA Ltd на 19.05.09, 21:25:
казано от tra^la^la на 19.05.09, 21:09:
Изречението “НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА В БЪЛГАРИЯ!” означаваше точно това.Че ще се опитаме да бием всички цени на BCAA тук. :)
Много любопитно. Чакам с нетърпение. Е, стига да не говорим за левче-две при неовкусените :).
Само едно уточнение - овкусените или неовкусените ще бият Primaforce-a? А дано и двата “модела”!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.05.09 08:19.
20.05.09
17:00
казано от FRANKO1 на 20.05.09, 16:43:
slin-sane може ли да се ползва заедно с хром-пиколинат?
Slin-Sane се комбинира безпроблемно с абсолютно всички видове хранителни добавки.
Въпроса на Франко е много добър ! И не случаен !
Не е зле да се прати запитване до самия производител и да видим техния отговор тук, на мен лично ми е интересно да го видя.
20.05.09
21:38
emzo специално заради вас пратихме запитване до производителя
въпроса бе :slin-sane може ли да се ползва заедно с хром-пиколинат?
Ето и отговора от производителя,преведено:
“Да,ще работят добре заедно”
Също и още нещо ни съобщиха,което ни зарадва още повече
Also slin sane stacked with certain products might even give better results in other areas. For example sli-sane stacked with 100mg ginko can actually increase natrual testosterone
Тоест Слин-Сейн комбинирас с 100 мг Гинко Билоба ще увеличи натурално Тестостерона!
Какво по-добро от хубави новини :)
Може ли продукта да се приема без почивка?
Възможно ли е да има някакви странични ефекти?Все пак играенето по инсулина ми звучи сериозна работа.
Питам от чисто любопитство :)
20.05.09
21:46
казано от tra^la^la на 20.05.09, 21:43:
Може ли продукта да се приема без почивка?
Възможно ли е да има някакви странични ефекти?Все пак играенето по инсулина ми звучи сериозна работа.
Питам от чисто любопитство :)
Здравейте,още на първата ни страница е рекламата на продукта,където част от нея гласи следното :
Продължава да действа толкова, докато го взимате!
Тоест, няма НИКАКВИ странични ефекти и може да се приема толкова дълго, колкото пожелаете.Не е нужно да се правят почивки.Единствено по ваше желание.
Незнам ама тая игра с инсулина не ми допада.Това с едно изречение да се твърди, че няма никакви старинчни ефекти по време и след приема му не ми звучи много убедително.Може ли малко повече да ни убедите в безопасността му???
хапването и на една вафла влияе върху нивата на инсулина .... ама още никъде вафлите не са забранени или със специален режим ;)
21.05.09
08:30
казано от FRANKO1 на 21.05.09, 08:16:
хапването и на една вафла влияе върху нивата на инсулина .... ама още никъде вафлите не са забранени или със специален режим ;)
FRANKO1 взехте ни думата от устата.
Явно някои хора не знаят,че всекидневно си влият върху нивата на инсулина по 100 различни начина,и то с храната, която приемат.
На някои думата “инсулин” явно им звучи страшно :)
Ето на това се казва компетентен отговор.Още днес ще си поръчам от това магическо хапче. :lol:
21.05.09
09:40
А защо вместо да сте риторичен и нападателен, не си направихте труда да прочетете още на първа страница малко инфо за 2те единствени състави в Slin-Sane,
а именно :
Gymnema sylvestre http://en.wikipedia.org/wiki/Gymnema_sylvestre
Lagerstroemia speciosa http://en.wikipedia.org/wiki/Lagerstroemia_speciosa
2 билки ,които се използват в индийската медицина от години и което имат цялостно благоприятно влияние върху организма.И за лекуване на хипогликемия, високи нива на холестерол, анемиа, нормализира кръвната захар,по-добро храносмилане и усвояване на храната и още много други.
Следете логовете на късметлиите, които в момента използват Slin-Sane. Сами ще видите какви подобрения ще имат те.
Драги ми AlexK щом за Вас това е магическо хапче,явно още вярвате в магии и не сте готов за подобен вид суплементи.
Благодаря за вниманието.
Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 21.05.09 10:00.
Е тъкмо се бях навил да го взема и сега ми казвате, че не съм готов за него.Жалко.Ще почакам.Няма да пиша повече във вашия раздел ,така че не се хабете да ме апострофирате!!!
21.05.09
12:19
Пича обаче размазва с нестандартните маркетинговите стратегии много сериозно :D Респект ;) така се пробива в бизнеса :)
21.05.09
15:18
казано от FRANKO1 на 20.05.09, 16:43:
slin-sane може ли да се ползва заедно с хром-пиколинат?
Eдно от момчетатa, което тества Slin-Sane в USA в момента е комбинирал с Chromium , така че може да следите лог-а му за резултати.
http://www.bodybuildingdungeon.com/forums/supplements/37354-georgets-slin-4.html
21.05.09
17:01
С интерес ще следя за мнения на потребителите за този обещаващ продукт. Имам един въпрос : Slin-Sane e подходящ за всякаква възраст или?
ПП:
казано от RNA Ltd на 21.05.09, 09:40:
Драги ми AlexK щом за Вас това е магическо хапче,явно още вярвате в магии и не сте готов за подобен вид суплементи.
Благодаря за вниманието.
След като в сайта Ви пише “чудотворното действие” и “ще усетят магията на Slin-Sane” мисля, че това беше напълно излишно! Не само, че отказахте AlexK от този, а по мое мнение и от всички Ваши продукти, но и направихте много лошо впечатление на другите потребители ( или поне на мен ).
Държа да отбележа, че НЕ ЦЕЛЯ ЗАЯЖДАНЕ !
21.05.09
18:53
Незнам дали на други е направил лоше впечатление, но лично аз напълно го подкрепям и се надявам хората, които вярват в панацеята и магическите хапчета все повече да намаляват ! : “- Взимах стероиди, но нищо не качих. - А как беше храната ? - Абе има ли значение нали взимах стероиди! ” :blank:
Мнението беше редактирано от difference на 21.05.09 18:55.
21.05.09
19:06
Ама ти сериозно ли мислиш, че той го е казал в буквалния смисъл !??!?! :O :O :O Това LOL на края на поста му какво значи според теб.. ти като говориш сериозно казваш ли накрая на изречението laughs out loud ?! А пък това за стероидите не виждам какво общо има, но карай..
ПП: и за да не превръщаме темата в чат пиши на лс, ако искаш нещо да ми пишеш на мен :)
Мнението беше редактирано от UltraVisioN на 21.05.09 19:07.
21.05.09
21:07
Slin-Sane работи като нищо друго досега!
Това е!
Не е правилно хора, които не са го ползвали да имат отрицателно мнение за него...
Следете логовете...
Поздрави
Аз мислех да го пробвам , но като поразмислих както съм от по-слабите типове че ще ме отслаби още повече понеже не ми е добър ни режим ни нищо . ;) По нататък може и да опитам все пак . Поздрави
Мнението беше редактирано от NoXtr3m3 на 22.05.09 04:50.