Дека и Метан или Дека и Станозолол?

Темата е заключена.
VV

01.02.05
16:21

Попрочетох че Станозолола е доста по-добър препарат от МЕТаНА има по-малко стран. ефекти и е доста ефективен, а и доста от постигнатото се запазва при правилна употреба. Та дайте мнение как е по добре да зобна с Дека и Метан или Дека и Станозолол? И ако е по добре със Стан. дайте примерна схема като за първи път. Айде със здраве :)

01.02.05
16:23

аз съм твърдо за станозолола

1 - 20мг
2 20
3 30
4 30
5 20
6 20

VV

01.02.05
16:24

Е аз твой пост прочетох за станозолона :) та нормално е да си за него :) ама искам няколко мнения та да реша 10х

01.02.05
17:14

Според мен една схема винаги е въпрос на избор, компромис и разбиране действията на препарата и реакцията на организма.

В конкретния случай метана е по-токсичен от станозолола и не е по-добър избор, но от друга страна станозолола е ДХТ дериват, та ако имаш проблеми с акне, косопад или простата е силно вероятно да ги задълбочиш.
Винаги е въпрос на избор и на търсене на най-доброто съотношение [полезно действие]/[странични ефекти].

Аз бих избрал станозолола, но дали за теб това е най-добре зависи от много неща ...

Ако си под 20г. най-разумно е да изчакаш обаче! Нали не искаш първите няколко нараствания да са ти последните?

01.02.05
20:09

ок де, но нали при стероидите се търси синергизъм... А в случая с деката и станозолола той липсва... Става дума за това че и двата препарата са силно анаболни... а къде отива андрогенното действие на стероидите? Не е ли по-правилно да се комбинират силно анаболни със силно андрогенни стероиди? Или бъркам?

02.02.05
13:10

еми ако искаш по малко стр ефекти не ти трябват силно андрогенни препарати

02.02.05
16:56

Правило е да се търси максимален ефект и синергизъм. В случая между деката и станозолола това е налице!

Безсмислено (и доста нездравословно) е да се комбинират силно анаболни със силно андрогенни препарати. Най-лошата комбинация която аз се сещам в момента е точно такава: анадрол+параболан.
Гарантирани сериозни проблеми с черен дроб и бъбреци и то само за 3-4 седмици. Както го наричат в чуждата литература това е “Killer combo!”

[quote author=“maxx_muscular”]ок де, но нали при стероидите се търси синергизъм... А в случая с деката и станозолола той липсва... Става дума за това че и двата препарата са силно анаболни... а къде отива андрогенното действие на стероидите? Не е ли по-правилно да се комбинират силно анаболни със силно андрогенни стероиди? Или бъркам?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1