Рибено масло при НВД

12.05.09
14:41

Здравейте всички! :) Ще ви помоля да ми кажете, понеже си взех рибено масло, а съм на НВД подходящо ли е да го пия докато съм на НВД и  също, ако може да ми кажете трябва ли да го пия например един месец или повече, след това  да спра да го пия за определено време и пак да продължа. :) Благодаря ви предварително ! :)

12.05.09
14:49

Подходящо, по скоро задължително... Но само да не се стреснеш от дозата :)
Трябва да правиш към 1гр ЕПА на ден от него, т.е търси си концентрирано омега-3.
Аз пия на NOW Foods Ultra Omega 3, 2 дражета на ден са достатъчни.
А за времето на прием не се притеснявай и 6 месеца да го пиеш няма да ти навреди с нищо...

12.05.09
15:59

Ясно, мерси. :) Аз си взех едни може би по слабички за 3.70лв. ,200 перли, само такива имаше, :( а може ли също да ми кажете кога трябва да се приемат ? След ядене ? :) Благодаря предварително! :)
ПС. На опаковката пише по 1-2 перли 3 пъти дневно.

12.05.09
16:29

Тези перли са като за котката ми ;) От тях поне по 20-30 можеш спокойно. Ами най-удачно е с храната.

12.05.09
16:41

Усетих, че  не бяха много качествени, :) ама нямаше други :( караи :) за другия път ще знам  да си потърся други :) Благодаря за отговорите tonu :)

12.05.09
17:29

Е как да няма други? Препоръчвам ти и Ескимо 3.

Аз ползвам течно ленено олио също на НАУ и съм доста доволен, ее малко вкуса му е кофти, но не е нещо фрапантно.

17.05.09
18:45

Ясно!Благодаря :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1